Eda-kmrcu Mavininannesiseyda büyük ihtimal ne ya 😀😀😀 senle bebegımız cok benzıyor hatta aynı fotosu var senın kide erkek bak görürsün ☺️
Mavininannesiseyda Sebahat2020 12+3 büyük ihtimal erkek dedi daha ilk gümden beri zAten ben hep erkek hissediyordum nasıl bir hisse emin gibiydim o yğzden cinsiyet çok merak etmiyordum 😀
Tdof26 Mavininannesiseyda bende hep erkek hissettim ilk günden beri 12+1 de doktorum %60 erkeğe benziyor dedi yine de çok arada bi ihtimal bende heyecanla bekliyorum 😂
Mavininannesiseyda Msydn6 hahah ilk defa kız diyen siz çıktınız hayırlısı olsun inşallah kendi doktorum net bir şey söyler herhalde
Msydn6 Mavininannesiseyda aynen hayırlısı kesen yuvarlak birde ondan dedim yuvarlak ekse olunca kız oluyomuş fasulye şeklinde kese olumca erkek diyorlar bende yeni öğrendim 🤷🏻♀️🤔
Mavininannesiseyda Asyazumra googleye hızlı resim yükle yazın yüklendikten sonra altta jpg ile biten kısmı kopyalayın buraya yapıştırın
gcetin Mavininannesiseyda yok o anlamda demedim benim doktorumun ultrasonu baya eski tecrübesine güvendiğim için değiştirmiyorum. Sizin doktorunuzun ulrtason makinesi yeni mi diye merak ettim