2Mucizelerim- Kizlar ben ikizlerime 12 haftalık hamileyim.Ara ara avcumun içi kadar bı anda su gibi akıntı oluyo kokusuz felan internetten baktım biraz korktm böyle bı durum yaşayan var mı?
baharbalkann 2Mucizelerim- amniyon sıvısı olabilir, bende yasadım bebegin suyu azalmıstı ama toparladım çok şükür 16haftalıktım o zaman, gittiginizde durumu anlatın ve suyunuza bakmasını soyleyin
Ozgsgr 2Mucizelerim- bende aynı şekilde bu durumu yaşadığım için doktora gitmiştim bir hafta on gün önce flan simir testi yapıldı bakteri varmış ilaç verdi şuan onu kullanıyorum.
Orange-sMom 2Mucizelerim- Bunu doktorunuza hemen bildirin derim kontrolü beklemeyin. Çünkü amniyon sıvısından şüphelenilcek miktar zaten avuç kadar miktar
1pearl Tıpkısı ben hasta oldum sanıyorum o derece sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım günlük ped aldım o en azından tutuyo
2Mucizelerim- 1pearl yaaa doktorunuz ne dedi peki benm cumartesi randevum var o zaman söylicem ama çok korkuyorum
2Mucizelerim- Ozgsgr yaa geçmiş olsun sizede yeminederm psikoljim bozuldu artk 2.tup bebek tedavisyle gebe kaldm korkum sanki 10kat DHA artyo bişey olacak diye
Merve1656 2Mucizelerim- canım bende yaşadım onu hatta iç çamaşırm pjamam sırılsıklam olmuştu bı gece hastaneye gittik spekulum diye bir aletle baktılar alttan enfeksiyonmus ben de o zaman öğrendim su gibi şeffaf bir şekilde de gelebiliyormus akıntı korkma yani ☺️
baharbalkann 2Mucizelerim- bi hafta yattım bol su be sıvı tükettim bide idar yolları enfeksiyon olmustum oda tetiklemiş olabilir antibiyotik fitil kullandım bi haftaya toparladı 18haftalıgım şimdi dikkat ediyorum tabi sizede gecmiş olsun
Ozgsgr 2Mucizelerim- çok teşekkür ederim. Sizde inşallah iyi haberler alirsiniZ. Haklısınız insan en ufak bir şeyde endişeleniyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕
Merve1656 2Mucizelerim- doktora gidince bi söylersin çok düşünüp takma kafana bebişin de orda strese girmesinin😊💕
ilgin22 2Mucizelerim- doktora gitmeden amnion sıvısı olup olmadığını turnusol kağıdıyla anlayabilirsin eczaneye sorabilirsin orda satılıyor ona göre direk doktoru ararsın