Homeless20 Baharozge bendede pko var. İlk sene bizde istemedik aynı sizin gbi sonra 1,5 yıl dene dene olmadı ve eşm asker sürekli görevlerde. Vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırdık şükür tuttu. Siz anlatınca kendim gbi gördüm. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Bir an önce sağlınıza kavurşunuz inşallah 🤲🏻🤲🏻
gulsumm-142 Baharozge hemen hemen aynı süreçten bende gectım aşılamalar tedaviler rahim filmleri o mavi onlukler benim bu hayatta en nefret ettiğim şey oldu resmen.. Bizde özel bi doktorda tüp bebek olduk ve ilk transferde cok şükür pozitif cıktı suan 4 haftalık gebeyım transfere göre ama kontrolümde kesem göründü bebek görünmedi küçük diye doktorum da gelişmeme durumu da söz konusu deyince sanki başa dönmüş gibi hissettim kendimi 🥺🥺🥺 şuan büyümesini ve gelişmesini bekliyorum 😔 inşallah Rabbim in izni ile saglıklı bi şekilde kucagıma kucagımıza almak nasıp olur ❤️
Baharozge gulsumm-142 bizim de ilk denememizde tuttu çok şükür 🤲 inşallah gelişir dua edicem sizin için inşallah sağ Salim büyür bebeğiniz ve kavuşursunuz bizim gibi 🤲
Cikolata_kistim Baharozge geçmiş olsun bende de çikolata kisti vardı evlendikten sonra öğrendim 2 yıl savaşın sonunda şuan hamileyim çok şükür 🤲 bir sürü histeroskopi, tüp Bebek, hsg, iğneler geçici menopoz lar ooo Allaha şükürler olsun savaşıma değdi
Baharozge Cikolata_kistim çok şükür aynı şeyleri yaşamışız çok şükür kavuştuk bebeklerimize rabbim isteyen herkese de versin 🤲🥰
Esrasssr Baharozge sağlıkla büyütün inşallah 🙏😊canım bende de hemoroid oluştu meme var ilaç verildi diyorsun ilaçla meme de gider mi acaba bende doktora gitsem?
Baharozge Esrasssr canım memeler gitmemişti ama kocamandı ve çok ağrı vardı küçüldü ağrısı gitti ancak bnmki doğumdan sonra yok oldu bi tane ilaç iki tane de krem vermişti doktor
Orange-sMom Çok tatlı bitti hikayeniz, herkes hakeder elbette ama siz ne kadar tırnaklarınızla kazıya kazıya haketmişsiniz anne olmayı, bebeğinizle mutlu olmayı. Sağlıkla mutlulukla büyütün 😊
Baharozge Orange-sMom Allah razı olsun güzel sözleriniz için 🤲 çok şükür kavuştuk oğlumuza biz rabbim de isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı 🤲🥰
Baharozge Esrasssr inşallah canım 🤲 evet çok kötü bir şey benim kanamam da olmuştu çok kötüydü çok ağrılıydı ameliyatlık duruma gelmişin dedi doktor 😢
1m2u3r Baharozge öncelikle sağlıkla büyütün yavrunuzu allah bağışlasın inşallah benim size sorum olacak kalp yetmezliği olduğunu nasıl anladınız gebelikte sıkıntılarınız varmıydı yoksa sonra mı oluştu benim de nefesim aşırı dar da merak ettim
Baharozge 1m2u3r canın çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 nefes darlığı çektim kalbim sıkıştı hamileliğim boyunca 10 a 5 olan tansiyonum 15 e 10lara yükseldi hiç uyuyamadım nefes alamadım 😓 bi göğüs hastalıklarına görünün bi de kalp doktoruna Allah korusun pıhtı bile atmış olabilirdi dedi doktor 🤲
Zehraaa98 Ah canımm tüp bebek olanı tüp bebek anlar bende cok zor zamanlar atlattım çok şükür 5+3 olduk Rabbim daim etsin inşalalh sanada cok sevındım okurken ağladım hıkayenı Allah Çağan’a mutlu huzrlu yıllar nasıp etsin🙏
Baharozge Zehraaa98 aynen canım Allah razı olsun aminnn inşallah siz de zamanı gelince bebeğinize sağ Salim kavuşun inşallah 🤲
1m2u3r Baharozge çok geçmiş olsun hamileyken mi başladı sıkıntılarınız bende 35 +3 haftalık oldum yaklaşık bir aydır var nefes darlığı var göğsüm sıkışıyor ama öksürük te var bide iki defa korona testi yaptım negatif çıktı
Byzaoz Baharozge gözlerim doldu okurken güle güle büyütün insallah 🤲 Allahim acisini gostermesin isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insallah. Allah’ım seninde sifani versin oglunla ailenle mutlu huzurlu ömrünüz olsun 💕