Merhabalar doğum hikayeme geçmeden önce hamile kalma sürecimi anlatmak istiyorum. Evliliğimizin ilk yılı çocuk istemedik tabi nereden bilecektik ha deyince bizim bebeğimizin olmayacağını😓🤷🏼♀️2. Yılımızda çok denedik baktık olmuyor hastaneye gittik hem eşim hem ben muayene olduk. Eşimde varikosel olduğu söylendi. Hemen ameliyat oldu iğneden doktordan korkan adam Okadar çok istiyormuş ki 🥰.daha sonra bende iki tarafta da büyük boyutlarda çikolata kisti olduğunu (7cm ve 5) ve polikistik over olduğunu öğrendik. Ameliyat diyen doktor da oldu ama olmadım ameliyat. Doktorum normal yolla hamile kalman imkansız aşılama yapalım dedi. İlkler özeldir ya ilk aşılama Okadar eminim, Okadar iğne ilaç tabi ki neticesi de güzel olmalıydı. Test günüm geldi çattı. Sonuç hüsran… büyük bi yıkımdı bizim için. Sonra ikinci aşılama gene aynı sonuç😢🥺 doktor gel 3. Yü yapalım dediğinde boğulurcasına ağladım gene ve o doktora gitmek istemedim sanki suçlusu oymuş gibi… öyle böyle derken vakit kaybetmeyip bi arkadaşımın tavsiyesiyle başka bi doktora gittik. Aşılamayla hamile kalman imkansız demez mi bana. Direk tüp bebek dedi. Maddi manevi Okadar yorulmuştum ki içim acıdı, kalbim ağrıdı. İlk tüp bebek yine sil baştan… git geller,iğneler,ilaçlar. Yumurtalar toplandı 4 tanesi döllendi ve transfer günü 2 tanesi içime kondu. Ve test günüm… hastane yolunu tuttuk, kan verdik ve beklemeye başladık. Hep beklemekle geçti zaten kaç günümüz kaç ayımız..😞 bilgisayar başındaki kız sonucunuz çıktı dedi ,elim ayağım titriyordu resmen. Eşim bakma sakın doktorla bakalım dedi. Kız bence bakmalısın deyince bi umut doğdu hemen bakıverdim. Çığlık çığlığaydım hem ağlıyordum hem gülüyordum. Eşime sarıldım o da şok içindeydi. Doktorum ne oldu dedi hamileyim kelimesi Okadar uzaktı ki bana birden zorlukla ağzımdan çıkıverdi hamileyimmm hamileyimmm bennn!🥰🤲
Hamile kalma sürecim böyleydi kızlar tüp bebek düşünenlere, yaptıranlara umut olsun diye anlattım. İlk olarak ikizdi daha sonra tekini kaybettik maalesef 😭buna çok üzüldüm ama diğeri yani oğlum benimleydi çok şükür🤲Hamileliğim bunun dışında çok güzel geçti sadece son ayımda hemoroid oldum ve ameliyatlık duruma gelmişim😓 doktorum sezeryan yapalım dedi ve 24 Eylül Perşembe günü genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum ÇAĞAN’IM şu an yanımda çok şükür🤲❤️ Bu tarif edilemeyecek bi mutluluk. Çağan’ım isminin anlamı gibi bayram getirdin evimize. Benim minik mucizem hoşgeldin🧿💙
kızlar burda bitmiyor hikayem maalesef doğumdan sonra tekrar acil olarak hastaneye kaldırıldım. Kalp yetmezliği oluşmuş ve ciğerlerim su toplamış😞bi süre tedavi gördüm şuan bi sürü kalp ilacı kullanıyorum. Emziremiyorum bu nedenle oğlumu ama napalım oğlum için iyi olmak zorundayım. Kalp doktorum iyi ki son ayında hemoroid olmuşun da sezeryan olmuşun kalbin normal doğumu kaldırmayabilirmiş dedi🥺 her şerde bi hayır var derler ya Okadar doğru ki… Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki sağ Salim oğluma kavuştum🤲🧿 biraz uzun oldu kusuruma bakmayın demem o ki tedavi olup olumsuz sonuçlananlar.. yıkılmayın asla pes etmeyin 💪 tekrar tekrar ayağa kalkın.. sonucu Okadar muhteşem ki inanın o mis kokusunu içine çektiğiniz anda keşke keşke çok daha fazlasını yapsaymışım diyeceksiniz… 🤲🤲