Esmaaaaaaaa Kızlar 35. Haftada doğum yapanınız oldumu 1 aydir nidicard kullaniyorum erken doğum riskim var ama haftaya ilacı kesicez benimle aynı durumu yaşayan oldumu acaba
IincciI Esmaaaaaaaa Benimde erken doğum riskim vardı nst de sancılarım çıktı. Ciğer geliştirici uygulatmıştı doktorum 2 hafta geçti üzerinden şuan iyiyiz gelen giden yok 🙈
gulumse0611 Esmaaaaaaaa altı doz mu napmış öyle doktor iki doz kafi ya😳 neden okadar çok gerek duydu ki
Zerin1234 Esmaaaaaaaa ya doktorum bana da 6 demiyi iki bir günde iki ikinci günn üçüncü sü ise bir hafta sonra vur demişti ben 4 dozu vurdum kalan 2 dozu yapmadım bir bilginiz var mı acaba neden 6ndoz ben sormamış tım veya vurulmazsa son iki doz bir sıkıntı olur mu
gulumse0611 Esmaaaaaaaa gene de altı doz çokmuş iki yetiyo yan etkileri çok o yüzden söyledim celestone mi oldunuz
gulumse0611 Esmaaaaaaaa yok ben sadece iki doz celeston oldum önlem amaçlı erken doğum olur diye ikiz gebelik bnm diğer iki dozu da doğumdan sonra yapılıyormuş zaten çok dazla geldi 6 o yüzden ödem oldu mu vucudunuz yada başka belirti tek seferde mi altı doz 24 saat arayla mı acaba
Esmaaaaaaaa gulumse0611 birgun 2doz ertesi gün 2doz 1 hafta sonra 2 doz daha oldum bi etki olmadi canm
Esmaaaaaaaa Zerin1234 hiç bir bilgim yok canm cuma 2 doz cumartesi 2 doz 1 hafta sonrada 2 doz vuruldum sadece bebegin ciğerleri gelissin diye 6 doz a tamamlayalim demisti
Kubra_bs Esmaaaaaaaa hayır kullanmıyorum rutin vitaminlerimi alıyorum ve progestan hapını vajinal fitil olarak kullanıyorum