Wonderwoman Dadas canım bence değerlendirmeye al gün aşırı şeklinde cunki birlikte olduğunda rahimde kalan spermler de bir süre canlı kalıyor buda hazır çatlayan yumurta ile karşılaşmak demek . Şansını arttırır.☺️
Defnederen Dadas 😅😅 ben çok kullandım bu kaset testten bir kere pik görmedim senin testin gibiydi işte aynısı en son hassas test aldım yumurtlamamı öyle gördüm
Dadas Defnederen ebru hanımdan sipariş verdim. Koronadan dolayı bu ürünü gönderiyormuslar şuan . Diğer testi hassas olan mi bilemiyorum 😊
Defnederen Dadas bende ondan aldım hiç memnun değildim bana hiç pik göstermedi elimde üç adet testi vardı hassas tesstle yaptım cıktı o testen yaptım cıkmadı
minikalp03 Dadas bn sadece yumurtlamayı görünce bide ertesi gün değerlendirip hamile kaldım canım ins sanada nasip olur
Pcoslubiranne Dadas eşiniz yaninizdaysa bunlara gerek bile yok.2 günde bir ilişki olsin zaten denk düşüyor.Stres yapmayin.Başka sorunlar yoksa.
Dadas Pcoslubiranne çok şükür sorun yok. Yumurtlamayi mi kaçırıyorum acaba diyip bu ayda böyle birşey deneyeyim istedim 😊
papatya35 Biraz fazla damlatmışsınız sanırım 3damla yetiyor . Daha çatlama olmamış testlere göre denemeye devam edin 👌🏼
Dadas papatya35 ilk gün çok kaçırmıştım diğerleri üç damla 😂 beklediği için dağılma olmuş olabilir 😊 teşekkür ederim 🥰