Selmeryus Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında hangi devlet hastaneleri detaylı ultrson yapıyor ve kaç haftalıkken gitmek gerekiyor? Bazı yerler bi kaç ay sonraya randevu veriyormuş galiba.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
34aysenur Lütfü kırdar ve Zeynep kamil yapıyor ben 20 haftalıkken gitmiştim bir sıkıntı görmediklerini söylediler ama 1 ay sonra tekrardan randevu alıp gelmemi istediler. Bu arada ben Lütfü kırdara gittim
Selmeryus 34aysenur Bir sıkıntı görünce mi yapıyorlar yoksa normal olunca da istiyorlar mı detaylı ultrason
34aysenur Selmeryus herşeyin normal olduğunu söylediler sadece haftam erken olduğu için birde tam 24 haftalıkken görmek istediklerini söylediler
34aysenur MeLy90 ilk önce gebe polikliniğine gittim doktor kayıt açtı perinatolojiden randevu alabilmem için sonra o şekilde 182den randevu aldım
MeLy90 34aysenur Aynen bende öyle yaptım. Ama oraya gidince detaylı baktılar mı ? Başka bir işlem gerekiyor mu ?
34aysenur MeLy90 orada detaylı bakmadılar sadece normal ultrasonda hareketlerine kilosuna falan baktı doktor sonra ben perinatolojiden randevu aldım ertesi güne hemen randevu bulabildim ama şimdi uğraşıyorum bir türlü randevu alamıyorum
34aysenur MeLy90 bakarlar da öyle çok uzun bakmıyorlar 10 dk bile sürmedi benimki ve hiçbir şey söylemiyorlar kendileri baktı cinsiyetini söylediler normal herşey dediler o kadar
34aysenur MeLy90 ben sırf içim rahat etsin diye gittim açıkçası en azından bir sorun olmadığını öğrendim çünkü özel hastanelerde fiyat oldukça fazla herkesin maddi durumu el vermiyor o fiyatlara maalesef