Baybymucize Merhaba arkadaşlar 21+4 günlük gebeyim bebeğimin boyu 25cm kilosu 473 gram sizin nasıldı boyu kısa mı acaba
MystryYYy Baybymucize gayet iyi cnm herkesin bebeginin kg ve boyu farklidir kiyaslama yapip strese sokma kendini 🙂 benimde 21 haftalikken 25 cm 417 gr dedi doktorum
Baybymucize MystryYYy haklısın canım boşuna stres oluyorum riskli gebeliğim var her an onu düşünmekten kendimi alamıyorum
Baybymucize plnmir herşeyleri güzel çıkar ben kendi doktoruma gittim Oda ayrıntılı bakıyor ama perinotoloğa fetal anomoli taramasına gidicem Pazartesi serklajlıyım erken Doğum riskim var o yüzden herşeyi takıyorum
MystryYYy Baybymucize bende serklajlym ve erken doğum riskkm var cnm dhaa 22+1 olduk. Ve bebegi sadcee dikis tutuyor hep yatis yapiyorum insallah saglkla aliriz evlatlarimizi
Angelsmom Baybymucize canım bence takılıp kendini üzme daha ana rahmine düşerken belli aslında onun ne kadar kiloda olacağı 😊 gebeliğini güzel geçirmeye bak huzurlu ol sakin ol bebeğin etkilenmesin 🌸
Baybymucize MystryYYy ah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın dikkat et bende sürekli yatıyorum sadece dikişle bile 37yi görenler olmuş okumuştum bende bir 28.haftalara gelsem biraz içim rahatlatacak
MystryYYy Baybymucize aynen benimde oyle rabbim isterse her sey olur dua etmekren baska.caremiz.yok. benmde hedefim suan 26 yi gecebilmek sonra nasip ederse rabbim 28 32 diye gidicez gittigi yere kadr 🤲🙂