Srcozlm17 6.haftalık hamileyim dün hastaneye gittim bebeğin kalp atıslarını dinlettirdi doktor yanlız kanamam varmış kesede ve düşük riskim var kanamalarım az da olsa devam ediyor hoca dün serum igne falan yaptılar aranızda yaşayan var mi
Wonderwoman Srcozlm17 evet canım genelde yaşanılan bir durum . Kalp atışını duymussun neguzel daim olsun asıl problemi atlatmissiniz . Doktorunu dinle ilaçlarını kullan Allah’ın izini ile iyilesirsin . Dinlen birde stres yapma unutma stres herşeyden daha kötü
Yenianne001 Srcozlm17 korkma canım ben de 10 haftanın içindeyim benim de vardı dönem dönem azaldı. Bebeğin boyu gelişimi kesesi normalse kendini yorma iş yapma elinden geldiğince uzan . Doktorun Progestan vermiştir kullanmaya devam et dua et. Bu çoğumuzda olan şey.
Baybymucize Srcozlm17 evet canım yaşadım kanama her hafta yaşadım sonra farklı bir sorunum çıktı 21+5günlük olduk doktorun dediğini yap ve dinlen canım bişey yapma
ebru-33 Srcozlm17 hic skma canini dua et. ablamin 2 idi. biri dusti. birinde kanama vardi. tedaviyle duzeldi. suan 30 hafyalik. sadece kendini yorma dinlen
Seroli Benimde 8 haftalıkken düşük riskim vardı.cankm dinlen tuvalet dışında ayağa kalkma bir süre. Ilık su iç bol bol.
Dilara1503 Seroli uzun süre yatmak daha çok pıhtılaşmaya sebep oluyor diye biliyorum kan dolaşımı güzel olmadığı için daha fazla düşüğe sebep oluyormuş. Evin içinde ara sıra adım atmanın faydalı olacağını söylüyor doktorlar.