34 haftalık bir anne adayı olarak araştırmalarım sonucu şöyle alışverişim. İlk beşiğini aldım nutty baby sitesinden kral beşik aldık 4 yaşına kadar kullanımı var. Önce tekstil ürünlerini aldım 5 6 tane battaniye, kalın oldukları için kışın kurutmak sıkıntı olabilir, yenidoğan sadece hastane çıkışlarım var 2 adet onun harici her şey 0-3 aylıktan başlıyor ama 3-6 ağırlıklı yaptım alışverişi, deterjan olarak sıvı tercih ettim Green clean, bakım ürünlerini mustela aldım, otri bebe burun aspiratörü aldım serum fizyolojik ile birlikte, biberon tommee tippee emzik nuk aldım, bez de ıslak mendil sleepy natural, a 101den küvet seti aldım, bebek temizleme pamuğu baby me ilk zamanlar kaynamış ılımış su ile yapacağım alt temizliğini, bebek arabası almadım getir götür işleri için ucuz yollu bir puset aldık ek olarak yenidoğan aparatlı solomombaby kanguru tercih ettim arabayla uğraşamam tak çık yapacağım kanguru ile inşallah bebeğimde benimle aynı fikirde olur, reflü yatağı aldım Baby plus e bebekten ilk 3 ay onla yatıracağım, sterilizasyon makinesi çöp kovası vs çok lüzumsuz geliyor bana, göğüs ucu kremi ve göğüs pedlerim lansinoh, süt sağma makinesi Baby plus elektrikli süt sağma makinesininde şart olduğunu düşünüyorum, Baby nest almadım ama hediye geldi kullanacağım salonda yatağımda vs aklıma gelenler bunlar