Asliahmet melegegebe bende merak ediyorum cnm en son 24 haftalikken gittim 700 grmdi boyunu hatirlamiyorum 2 kasimda randevum var bakalim nekdr olmus bizim. Oglan☺️💙😅
melegegebe Bgmky masaAllah bebegimiz kilosu boyu güzel 🥰 ben de 28+4um suan yarin kontrolumuz bakalim kac olmus minigim👼🏻
Nursyn 28 haftalık iken gitmiştim doktora.30 cm boyu-1450 gr dı kilosu.doktor gayet iyi dedi.inşaAllah öyledir 😊
AysuMine Kızlar 30 haftalığım bende bebeğim diğer haftalara göre daha az hareket ediyor normal mi sizce
melegegebe AysuMine normal mi bilmiyorum ama birkac gundur benimkinin de hareketleri eskisine göre azaldi neden acaba 🤷🏻♀️
AysuMine melegegebe Allah Allah bu haftalarda hep böyle mi oluyor acaba tedirgin ediyor bizi bu minikler yada biz çok abartıyoruz
AysuMine fatosd84 O kadar oluyor çok şükür, Elhamdülillah 🙏🏻 Ama öncekine göre azaldığı için tedirgin oluyor insan ister istemez
betul1997 Azra33 Evet kilosu normal. İnternette haftalık ideal kilo değerleri içeren tablolar mevcut oradan da takip edebilirsiniz.