Senaaay zhr38brhn 8. İnci ayımdayım abartısız sekiz aydır bir gün kusmasam ikinci gün mutlaka kusuyorum mide yanmalarım cabası her gece resmen ağlıyorum acıdan ama erkek bebek bekliyoruz😀
Kizimveoglumm zhr38brhn hurafe bence 😂ikinci gebeligim şuan ilk kızımdada şimdi oğlumdada ne bulantım oldu ne kusma ne baş dönmesi yaşamadım 😂😂allaha şükür
Zeyno890 zhr38brhn ay canım inanır mısın ilk hamileliğimde hiççç bulantım olmadı oğlum oldu şimdi ilk aylarda çok bulantım oldu kızım olucak şuan 6.5 aylık hamileyim heralde tesadüf 😂😂😂😂😇😇
Caglanuroney zhr38brhn hamileliğim başlarında çok mide bulantısı yaşadım bana da hep kızın olucak dediler ama oğlum olucak 🥰☺️
Bgs zhr38brhn benim hiç bulantım olmadı ve oğlum oluyor ancak iki arkadaşımında çok bulantısı vardı onlarında oğulları oldu. Benim tüm belirtilerim kızdı mesela yediklerim,yüzüm,karnım… ama oğluşum oluyor bunların hepsi hurafe.
malatya4444 2 oglumda da ilk aylar oyle asiri halsizlik bulanti yasamadim ama bu kızda mahvoldum 4 ay kafami kaldiramadm hep midem.bulandi istahim kesildi kilo bile verdim kabustu benm icin o ilk 4 ay
funda84 İlk üç ay bulantı ve kusmadan öldüm.21. haftayım azaldı ama hala tam olarak geçmedi.Oğluşumuzu sağlıkla bekliyoruz.
Denizzz88 zhr38brhn hurafe o ben doktora sordum hiç bulantım yok benimde neden diye demek ki vücudun hamileliğe hemen alışmış kabullenmiş o yüzden bulantın olmuyor dedi