Medineadixova Kızlar benim durumumda olan var mı? Ne kasılmam var ne başka bi şey sanki hiç hamile değilim ha korkuyorum artık bebeğime bir şey olucak diye 🙄 Benim doktorum da suni sancı tarafdarı değil…
Esraaelisa1 Medineadixova bende şuan 37+2 mesela yeni kontrolden geldim bebeğim tosun birazcık hemşire normal doğum düşünüyorsan o zamana fazla kilo alır doğuramazsın dedi bende niye bebeğimi kendimi tehlikeye atayım dedim fazla kalınca çocuk içerde pisliğini yiyor 🙄 yani sezeryan korkunç bir şey değil canım
Betim Medineadixova 41 artı 0 da doğurdum ben kendi sancım gelmişti öncesinde ne nişan ne sancı ne su geldi .. 42 ye kadar bekliyorlar genelde ama doktorun kendi sancını mı bekliyor ..
ipekayan Medineadixova Bizde bugün 40+6 olduk. Doktor açılma olmadan suni vermek istemiyor. Bebek iyi olduğu sürece beklicem demişti. Perşembe gününe kadar kendi gelmez ise yatış yapacak. Önce suni deneyeceğim dedi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Sağlıkla gelsin yavrularımz 🤗
Medineadixova Esraaelisa1 haklısın belkide korkunç değil ama Söz konusu azerbeycan doktoruolunca sezeryanla iyilşeme süresi uzun sürüyor… 🙄 Sende İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini can 😘
Medineadixova Betim Burda nasıl biliyormusun Normal Doğumdan 150 $ Para alıyorlarsa Sezeryandan 300 $ Alıyorlar Ondan dolayı genelde sezeryan yapmak istiyorlarki daha fazla para kazansınlar)) Yani başka sebepden dolayı değil
Esraaelisa1 Medineadixova anladım canım benim teşekkür ederim 🙏 Allah hayırlısıyla sana da kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰