KhgKG Merhaba bayanlar hamileliğimin 7. Ayına girdim 1 ay önce kilom 74,8düdün sağlık ocağına gittim 79,3 olmuş bir ayda bu kadar kilo almam normal mi hamileliğimin ilk 3 ayında hiç almadım hatta zayıfladım sonra birer kilo aldım ve son durum bu
Edizinannesii KhgKG olabiliyor bende yaşadım 22-26 arası 1 ayda 3 kilo almistim iştah inanılmaz açılıyor ama dikkat etmek lazım. Ben bi önceki ay sadece yarım kilo almıştım sonra 3 kilo aldım daha sonra diyete başladım mecburi 1 kilo aldım 🤷♀️
SSemraa1 KhgKG bahsettiğiniz aylarda hızlı kilo alımı olabiliyor. Ama eğer vücudunuzda aşırı ödem ve tansiyonunuzu ölçtüğünüzde 14/9 yada daha üstü bir belirtiniz varsa mutlaka doktora danışın derim. İdrar tahlili ile protein kaçağınıza bakılması lazım. Ben bu sorunu yaşadım o yüzden uyarmak istedim 🙁
MomC6 Edizinannesii Ben daha 25 haftalık hamileyim 11 kilo aldım aynı doktor a gidiyoruz zerrin hanım ayda 1 kilo al demişti benim ki aldı başını gidiyor 28 i kontrolüm var tartılmadan nasıl ultrason odasına kaçarım hiç bilmiyorum 😂😂😂 inanılmaz Bi iştahım var engel olamıyorum🙊😑
Edizinannesii MomC6 kaçabilmek imkansız cunki ben denedim 3 kilo aldığım ay evdede tartilmistim ama kanmadı 😂 diyete başladıktan sonra da kilo almaya devam ettim ki şuan 33teyim 11 kilo da ben aldım isyan ediyordum artık beyaz ekmekte yemiyorum resmen acım ben neden kilo alıyorum diye de Allahtan kilon iyi çok almadin falan diye teselli etti.😂 benimde perşembe kontrolüm var nst ye gircem bakalım nolacak 🤷♀️
KhgKG MomC6 aynen öyle kesinlikle tokluk hissi yaşamıyorum 🤣 ama an geliyor ki hiç yiyesim de olmuyor
KhgKG SSemraa1 yok çok şükür tansiyon normal tahlillerde sadece kolesterol yüksekliği var biraz ona da hamilelikte normal dedi doktor
MomC6 Edizinannesii Ben 56 ile hamile kaldım 68 im şuan 70 le doğuma girerim diyordum hayal oldu. Gidince azarı işiteceğim artık yapacak birşey yok 🙈 sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı tek sıkıntı kilo olsun 🥰💕🙏
Edizinannesii MomC6 bende 61 le kaldım 72 oldum 🤭 inşallah su 2 günde de kilo almam da birsonraki kontrol zaten çatı muayenesi kiloyu çok onemsemez😂😂 amin inşallah aslolan onların sağlığı 🥰