Umrankalkan Anneler Türk kahvesi yiyesim geliyor sürekli telvesini böyle parmaklayıp parmaklayıp benim Gibi olan anneler ??🤔🤔
bus91 Umrankalkan doktorlar eğer annenın kanı düşükse kahveyi yasaklıyo canım doktoruna sordun mu ben içiyorum valla kahve bağımlısıyım günde 2 tane bende telvesıne kadar benım doktorım 2 geçme yineede dedı bi danış sen kan değerine göre
Bireylulmasali Kahvesiz yaşayamayan ben kahveden tiksindim 😄 ablam senin gibiydi doğuma kadar yemişti valla
Mirmom Umrankalkan kahve içmk mı leke yapar ne alaka anlamıs degılım kım soyledı bunu canım ben normalde yuzume onu peellengde yaptım bır kere
Gulsen4224 Mirmom yapmış bi kere Ondan felan leke olmaz 😂😂Her kahveye değende leke olacak birşey yok tabikide cnm aaa😂😂
ZynpL Günde 2 den fazla kahve içilmesi vücuttan kalsiyum atılmasına sebeb oluyormuş. Bu sebeble doktorlar gebelikte çok fazla kahve istemiyormuş. Kalsiyumu koruyabilmek için
Oznrrd Umrankalkan Ablam senin gibiydi canım bebeğe bir zararı varmı bilmiyorum ama benim yeğenim çok sağlıklı doğdu şimdi Kocaman oldu 😊