gkcy daha 4 haftalık hamileyim ama çok midem bulanıyo çıkarsam rahatlicam ama öylede değil sürekli gitmeyen bir bulantı yemek yesem var su içsem var hava alsam var 🥺 nasıl geçicek bu varmı azaltacak geçirecek bişey 😔
Gulenay1234 gkcy bende öyleydim 7. Haftaya kadar çok çektim istifra ettim devamlı su bile içemiyordum sen gibi doktor prilam diye bir ilaç verdi gece yatmadan iki tane içiyorsun eskisi gibi mide bulantın kusman kalmıyor hemen doktora git bence
Aysn6767 gkcy 7.haftalarda zirve yapıyor bu dönemlerde kusmaya cevirebilir, ki umarım cevirmez. Doktoruna söyleyip ilac alabilirsin ama ilacta mesela benim kusmamı engelledi bulantımı kesmedi. 16.haftaya kadar çektim. Sizin cok kısa sürsün insallah🌸
meldem gkcy bende5. hafta bir basladi 25. haftaya kadar kustum onceden gunde 3 kez kusardim ve gun boyu midem bulanirdi zamanla haftada 1 oldu gecti gibi simdi 27. haftadayim doktor ilac vermisti bana pek fayda etmedi ama cogunluga yariyor ilaclar ilac al bir de ilk 3 ay yiyemedim diye uzulme 3. aydan sonra bebek senin yediklerinden yiyormus😘
Abece Doktoruna söyle canım ilaç veriyor bulantı için ben de aynıydım prilam dr diye bir ilaç verdi öyle rahatladım
RuveydaYasin Bende 7.haftaya kadar çektim mide bulantısı ve kusma çok şükür 8. Haftada durdu rahattım şimdi bana da ilaç verdi ama ben dayandım içmedim geçecek dedim şimdi 9+2 deyiz 🙈😍
gkcy meldem ☺️ tamam zaten yemek istiyorum midem bulanıyo diye yiyemiyorum ilk gebeliğim çok istedik 🤲 şimdide haliyle pimpirikleniyorum ☺️