Glsndgma Ben 9.haftaya girdigimde karnım.karıncalanmaya başlamişyi.sanki.haraket ediyo.gibiydi bugunde tam 10 haftalık olduk🥰
minikcasper Glsndgma 9 çok erken canım daha dur bağırsakların falan hareket edecek bebek sanacan 😅 14′te hafif kıpırdamalar hissettim kıpırdama derken sanki bişey kayıyo içinde öyle 17 falandı net hissettim 💕😻
Jdiebsh Glsndgma aynen kiz naptin 😂9 haftalikken eli kolu bile daha tam gelismemis oluyo ben ikinci gebeligimde 17 haftalikken falan hissetmeye baslamistim oda hafif sekilde sonra sonra siddetlenmeye basladi
Beyzaeyza Glsndgma imkansız canım 9 haftalıkken ben de öyle sanardım ama bizim kendi vücudumuzun hareketleri 😂
261018 Glsndgma ben 16.haftada çok hafif şekilde hissetmeye başlamıştım sonra zamanla belirgin olmaya başladı canım ☺
Abece 9 haftalikken hissetmen imkansiz başka bir seyden öyle olmuştur bebek sanmissindir canim 🥰 ben 17 haftalikken cok az az hissediyordum 🥰 9 çok erken hissetmen için inşallah sağlıklı olsun da bir başladıklarında kıpırdamaya bir daha durmuyorlar 🤭🤭
Betim Glsndgma 15. Haftada garip garip karnımda bir şeyler oluyordu tam anlayamıyordum ama 18 de hissettim net şekilde ☺️
Homeless20 Glsndgma 9. Ve 10. Haftada hissetmen çook zor. Heleki ilk gebelikse imkansız gbi birşey :) bağırsak hareketini bebek sanmış olabilirsin. Ben 18+5 te seyrime hissettim. 19+4 te ilk hareket :)
Edizinannesii Glsndgma o çok imkansız bi durum psikolojiktir 🤗 ben 16-17 de pit pıt şeklinde hissettim 18. haftada net tekmelerini
nurdt Glsndgma ilk gebeliğim, ben de 18. haftada ilk kez hissetmiştim kuzum 🥳 Kilona ve kas yapına göre değişebilirmiş tabi ama 9 biraz erken gibi 🙈