Minikmucizeannesi Kızlar merhaba 5 haftaya kadar hic mide bulantım yoktu 6 haftaya girdim bulantılarım çok özellikle sabah bulantılarım sizler bulantiniz azalsn diye napiyordunuz ardından bide bas ağrısı getiriyor :(
G_Gizos Minikmucizeannesi Merhaba benim de öyleydi 6. Haftaya girdiğimde şuan 9 bitmek üzere hala bulantılarım zirvede sabahları yataktan geç kalkmaya çalışıyorum kraker yiyorum en son hastanelik oldum malesef serum yedim doktor bana zofer diye bir ilaç yazdı onu kullanıyorum ama kesmedi azalttı evet ama tamamen gitmedi hala kabusum bulantılarım 😫
Dilara1503 Minikmucizeannesi bir fincan sıcak su içine bir tatlı kaşığı Kuru nane at üzerine çay tabağı ile kapat 5 dakika bekle süzüp iç rahatlatacaktır canım Allah’ın izniyle. Ayrıca o dönem çok kuru ekmek yiyordum
Minikmucizeannesi G_Gizos hamileliyin en kotu yanida bulanti zaten bende tam.tersi esim ise gider sabah hemen kalkrm erken kalkmam.daha kotu oluyor sonra zorla uyumaya calisiyorum
Abece Doktorum bana prilam dr vermisti ilaç olarak çok da iyi geldi doktorunla konuşup ilaç istemende fayda var canım
Acemibalikgibi Dilara1503 nane çayı düşük yapıyor doktora danışmadan içmeyin araştırın duyduğunuz şeyleri.
Dilara1503 Acemibalikgibi sormadan içtiğimi nereden biliyorsunuz acaba ? Bir fincan içmenin bir zararı yokmuş ayrıca. Herkesin kendi tercihi
snmzbs Bende çok bulantı sorunu yaşıyordum hatta hiç bir şey ne yedim ne içtim. Doktor prilam dr. verdi. Baya hafifletti. İstersen doktorunla bir konuş. Bulantı hayatı felç ediyor çünkü geçmiş olsun 🥺
Minikmucizeannesi snmzbs bende oyle hic birsey yemek istemiyorum sürekli midem kalkiyor yarn randevum var doktora sorucam
Minikmucizeannesi Acemibalikgibi saol canim sorarm tabiki doktora ama cok kotu yani su dahi icmek istemiyorum