Egmisreves Merhaba anneler size bir soru sormak istiyorum.Kac zamandır canım inanılmaz şekilde mumbar istiyor ama internette arastirdigimda çok da önerilmiyor siz yediniz mi yediyseniz birsey oldu mu ? Sizin bu konu hakkında yorumunuz nedir ?
Defnearya Egmisreves ben hem başında hem sonunda yedim yiyorum da, cok şükür bişiy yok cnm yiyebilirsin yani
Gmbrn123 Egmisreves sakatat yasak diye biliyorum yakında kontrolunuz varsa en iyisi doktorunuza sormaniz muhtemelen bir kere icin izin verir yemeyin demez ama yinede içiniz rahat eder kesin bilgi olur.
Orange-sMom Egmisreves Böyle yenmesi tartışmalı olan şeyler burdaki yorumla olmaz, ben yerim hiç birşey olmaz siz yersiniz olur. Her bünye her hamilelik her bebek farklı. Doktorunuza sormalısınız
Burcinisp88 Egmisreves canım kokoreç çekti yedim ben. İyi bildiğiniz bi yerden iyi temizlenmiş ve iyi pişmiş ise yiyin bence
Betim Burcinisp88 ben sormuştum doktoruma iyi bir mekanda çok da övmüştüm doktoruma izin versin diye vermedi ☺️☺️Hala yemedim iki aylık oldu oğlum 😎
Dilara1503 Egmisreves abartmadan Bir kere tüketmen de zarar olacağını düşünmüyorum insanlar neler yiyor içiyor. Ben canım çekti ciğerde yedim kokoreçte. Ama abartılacak şekilde yemedim bir iki kere yedikten sonra hevesimi aldım zaten
Homeless20 Egmisreves güvenilir bir yerde yapılıyorsa yiyebilirsin canım temiz ve iyi pişmiş olması gerek.