ebru-33 kizlar 38 haftalik olduk. sancilarim vardı onlardda yok artık.. benm gibi sancısı olmayıp doğuran var mi ?????
Bebikinannesi ebru-33 Benim suyum az az gelmeye basladi sabahta nisanim gelmisti 2 cm ile hastaneye yatisimi yaptilar. 2 saat kadar oldu. Sancim yok hala yarina bakacaklar duruma gore 38+3 haftadayim
Monnarosaa ebru-33 bende 38 haftalığım sancı hissediyorum sürekli hafif bi sancım var ama 37+4 de muayene de açılmam yoktu 😕 9 katı merdivenle çıkıyorum yürüyüş yapıyorum uyumadan sıcak suyla duş alıyorum belime filan tutuyorum hurma yiyorum ama bana mısın demiyor 😢 suni sancı almaktan korkuyorum
ebru-33 Bebikinannesi allah banada bir an once nasp etsinndogurmayi.. cok zor inan tasimak. yatamiyorsun saga sola donemiyorsun 😣
Bebikinannesi ebru-33 Amiin insallah eger normal olacaksa epidurali tasiye ederim hastanenizde iyi yapildigindan eminseniz 👍🏻 Bendede suan dikis agrisi var sadece oturamiyorum maalesef henuz🤷🏼♀️
addie487 ebru-33 suni sancıyı suyum patlatılana kadar hissetmedim, suyumu patlattıktan sonra doktor, sancılara dayanamadım epidural istedim, açılmam hızlı ilerledi epidurale rağmen.
Bebikinannesi Nihall23 Squat , bol hurma , evde yuruyus bunlari yaptim ekstra bisey yapmadim. Zaten 2 cm le suyum gelmeye basladi yatisimi yaptilar. Sancim olmayinca suni verdiler 🤷🏼♀️