Gozgozhappy Kızlar 31 haftalığız az önce bir bel ağrısı ile uyandım çok şiddetli olmasa da rahatsız ediyor beni bu haftalarda böyle ağrı çeken var mı
ruyam51 Gozgozhappy çok şiddetlenirse makat kasık bölgesine vurursa doktora git derim kardeşim benim de dün den belli geçmeyen bel agrım var gündüz doktora gittim 2 cm açılma var dedi doktor
prensmusta Gozgozhappy bende uyuyamıyorum bel ağrısından,regl olucakmış gibi bi ağrı,normal mi bende bilmiyorum 🙄 29+4üz bizde bu arada
Semabkr Gozgozhappy ben 23 haftaligim biraz calistigim zaman bel ağrısı cekiyorum. Buda son iki gündür var dün gece hiç uyuyamadım 😔😔
Gozgozhappy ruyam51 çok dikkat edin kendinize benimde hala devam ediyor sabah duruma göre gideyim çok saolun
Gozgozhappy prensmusta benimde aynı şekilde yaa devam ederse doktora gitmekte fayda var benim de ilk kez oldu 🥴
Gozgozhappy Semabkr bol bol istirahat edin uzun süre ayakta kalınca da olabilir benimde yatarken oldu anlamadım ya 🤦🏻♀️
Semabkr Talhaannesi Gozgozhappy yorumları görünce korktum. 😅 İleri ki haftalarda bu şekilde mi olacağız uykuma da pek düşkünumdur 😕😕
Talhaannesi Gozgozhappy 37 haftanin icindeyim 3 yastikla uyiyorum aglayarak uyaniyorum cok kotu bel agrim oluyor resmen oturarak uyiyorum
Gozgozhappy Talhaannesi Git gide artacak sanırım benim uykusuz gecelerim başladı ağrılarım hep vardı bacaklarım falan şimdi de bel ağrısı çıktı😬 Semabkr alın bendende o kadar valla uykusuz gecelere merhaba 🤭