Zuzu3321 Erkek Bebek mi daha erken gelisiyor kız bebek mi mesela 10 haftadayim ama bugun gayet her sekilde belliydi bebeğim eli kolu bacaağı başı
Ayseege6156 Zuzu3321 onun cinsiyetle alakası yok canım bebeğinizin durumuna bağlı ve geçirdiğiniz hamilelik sürecine bu erkek kız bebek önce gelir filan bunlar hurafe şeyler 🤷🏼♀️
Ayseozmenucar Zuzu3321 bu hurafe degıl 😅gercektende erken haftalarda bellı oluyorsa erkek bu kural genel olarak değişmedi..benımde oglum oluyor doktor demeden bız zaten anlamıştık
Ayseege6156 Zuzu3321 ben 13. Haftamda erkek olduğunu öğrenmiştim şuan 21 haftalığım 10. Haftada heryerini görmeniz mümkün zaten özel uzvu hariç kız da olsa erkek de olsa çok nadir gelişemeyen bebek
Mmmerve123 Zuzu3321 canım bilemiyorum da benım bebeimin 12.Haftada eli kolu yüzü gözü burnu çok netti cinsiyemiz erkek
Ozgglt_ Benim bebeğimin ilk ultrason fotoğraflarında bile belliydi tüm hatları. Ve erkek bebeğin gelişiminin erken olduğunu söylediler. 11.haftada doktorumuz gelişimine bakarak erkeğe benziyor demişti şu an 18 deyiz ve erkek 👶🏻😌
Ayseege6156 Zuzu3321 bitanem bazı ultrasonlar net olmuyor sen bire bir orda doktorla incelediğin için görebiliyorsun buraya resim olarak atıyorlar orda ilk zamanlarda fazla belirgin olmuyor ama direk ultrasonda heryerini net olarak görüyorsun ama sizin erkek bence içime öyle doğdu hayırlı evlat olur sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz umarım 🤲🏻❣️