Ayseozmenucar Zuzu3321 hamilemisin canım ve ilk haftaların mı bende ruyamda erkek oldugunu gormüştüm cinsiyet belli degilken😅
Zelihaoguzhan Zuzu3321 Bende hep erkek bebek görmüştüm çevremdekilerde beni hep erkek bebekle görmüştü baya kaptırmiştım kendimi😂 ama kızım olucak rüyalar habercidir ama tersi çıkar dedikleride çok doğru😂
Busra34gms Zuzu3321 hamile bir kadın rüyasında erkek bebek görürse tam tersi kız bebeği olucak derler bende 2 kere kız gördüm kardeşim de aynı şekilde benim kızım olduğunu görmüş bakalım 2 hafta sonra cinsiyet belli olucak hayırlısı 😊
Ozgglt_ Ben evlenmeden önce rüyamda görmüştüm kıvır kıvır saçlı bir erkek bebeği ismide Ömer’di 😌 şimdi 18 haftalık gebeyim ve oğlum olacak Rabbim nasip ederse 🙏🏻 Bazen malum oluyor sanırım beni çok etkilemişti bu rüyam. Aklımda Ömer ismi yoktu rüyamı duyanlar ismini Ömer koymalısın sana söylenmiş rüyanda dediler çok garipti gerçekten 👶🏻
Tugceasl Ozgglt_ bende öyle rüyamda kızım oluyordu adı Elif dediler . Eğer bebeğimizin cinsiyetini öğrenirsek kızımız olursa Elif Dua olucak inşallah 🧿 koymak gerekiyormuş çünkü allah adıyla gönderirmiş kimi bebeği
sntn Zelihaoguzhan bende hamile olduğumu bilmiyordum o zaman rüyamda hamile olduğumu ve kız bebeğimin olduğunu gördüm 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan cinsiyeti erkek ☺️
Bayb Bende henüz cinsiyeti belli değilken kundakta kucağıma veriyolardı erkekti oğlum olcak çok şükür o rüyayı gördüğüm gün emin oldum kesinlikle oğlum olcak dedim 🥰
Ezgim Ben uc çocuğumda da görmüştüm cinsiyetini 🤗 gecen günde sezeryan icin gun veriyordu doktor 5 kasim diye yarin ne diyecek cok merak ediyorum😂
ayazmoms41 Zuzu3321 bende rüyamda 2 kere erkek bebeğim olacağını görmüştüm 😊 oğluşumuz olacak inşallah 💙🙏🏻
Busekrkmz Zuzu3321 bende erkek bebek görmüştüm rüyalırım da ama öğrendim ki kızım olacakmış oldu da 🤗
sue92 Ben de rüyamda hep erkek bebek görüyodum ama bebeğimin kız olduğunu hissediyodum, hislerim doğru çıktı, kız🌸
Ikraaoku Bende rüyamda sürekli erkek bir bebek emzirdigimi görüyorum oğlum olmasını çok istediğimden galiba :)
Albiina05 Zuzu3321 ben de ilk haftalarımda oğlum olduğunu görmüştüm. Dün doktor erkeğe benzetti bakalım değişmezse.