Gzmzhr Haftadayım ve son iki haftadır geceleri hep bir tilki uykusu söyle kafamı yastığa koyup mışıl mışıl uyumaya o kadar özeniyorum ki. Yani yatıyorum gözlerim kapalı ama bilinç hep açık sanki. Var mı aynı durumu yaşayanlar😔 ve sebebini bilenler.
ZEHRASEYMA Gzmzhr bende sizinle ayni durumdayim 37 haftadayim. sifir uyku. dalamiyorum bir turlu gozumu kapatiyorum ama etrafta olan herseyi duyuyorum. 😪 uyumayi ozledim 😭
Fatos2304 Gzmzhr bende suan 37 haftaya girdim İnan’ın bende ayni durumdayım şu saat oldu hala uyuyamadım bide karnımda ağrılarım oluyor artık dönemiyorum bir taraftan bir tarafa
Gamze9435 Gzmzhr ben napsam hic uyuyamiyorum surekli yorgunum 34 haftamdayim bndr yeni basladi ama kendimi surekli uyanikmis.gibi hisediom,😰
Ayseege6156 Gzmzhr hadi siz son haftalardasınız ben daha 21 deyim üç dört gündür uyuyamıyorum saat kaç olmuş 🤦🏼♀️ Uyusam da uyanıyorum çok değişti düzenim şimdiden acaba bu haftalarda normal mi ki
Ece-Yesil Bende uyuyamıyorum uyur gibi ama uyanığım sağa sola zor dönüyorum 37. haftaya girdim bende geçen hafta çok güzel dalıyordum uykuya şimdi sıfır uyku 🙄
Mlkko Vücut kendini anneliğe hazırlıyormuş. Bebekler gece uyandığı için son 3 ay geceleri az uyuyarak ya da ara ara uyanarak buna hazırlık yapıyormuşuz 🙄
Kinalihalime Gzmzhr bende uyanığım şuan bizde olduk 32 haftalık sagima dönüyom olmuyo soluma dönüyom olmuyo napacağımı şasirdim uyumak istiyoruuuuuuuuum😥 ama bunlar tatlı şikayetler sağ salim gelsinler kuzucuklarimiz insallh
yaseminyasemin Gzmzhr aynı durumlar hep bu saat oldu gözümü kapatamadım yattığım zamanda kırk kere uyanıcam zaten hep uyur uyanık vaziyetteyim doğsunda sağlıkla karın üstü yatağa atmak istiyorum kendimi