Sevdaleo ElifLinam Olmaz mı cnm bazen bogulacagımı bile hissediyorum daha senin haftan çok erken bn 34 teyim …
ElifLinam Sinemarslannnn var mı bir çözümü bunun :/ bende yeni yeni başladı saat kaç oldu uyuyamıyorum. Kalkıyorum yatakta oturuyorum bildiğin
Sinemarslannnn ElifLinam yok wallahi ben haftalardır çekiyorum cnm hele son aylar daha sıkıntı üzgünüm
2020ARALIK ElifLinam ben kalp gögüs bütün doktorlara gittim hiç bişey çıkmadı bu şekilde devam ediyorum resmen
ElifLinam 2020ARALIK ya forumlarda falan hep normaldir diyor işte ama yine de endişe ediyor insan gerçekten
2020ARALIK ElifLinam evet normalmiş ama çok zor bişey yemek yerken uyurken hep bi nefes nefeseyim sürekli böyle insanı huzursuz ediyor ister istemez 30+4 olduk hayırlısı ile doğurup eski halime dönmek istiyorum canım ya
ElifLinam 2020ARALIK aynen gerçekten baya bir rahatsız ediyor ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız hepımız çok çabuk gecer :)
2020ARALIK ElifLinam inşallah canım allah büyük🙏🏻 hayır bide sezeryan filan olursam nasıl sırt üstü yatarım boğulurum diye düşünüyorum bide o var 😁
Momster Nefes darligi seklinde olmuyor bende ama birden nefesim kesiliyor bogulacak gibi oluyorum ozellikle son 1 haftadir. Onceden hic boyle bir sey yoktu haftam ilerledigi icin oldu belki de
bsra216 Bende konuşurken felan nefes nefese kalıyorum bazen ne diceğimi de unutuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲🏻