ezg88 Merhaba kızlar , reflü yatağı , baş düzleştirici yastık ve yan yastığı ne aldınız? Ne öneriyorsunuz
melodia ezg88 sevibebenin anne yanı reflü yatağını aldım ama reflü yatağı yerine yan yatırmayı da öneriyorlar en iyisi doğduğu zaman doktoruna danışmak diye düşünüyorum.
asiltosumm35 ezg88 reflu yatagi aldim canim hatta kiraz cekirdeklisini aldim gazini aliyormus. Babynest aldim ve kafasinin yamuk olmamasi icin ebebekten kafa yastigi aldim
Momster Bende reflu yatagi aldim digerlerini almadim. Ihtiyac dahilinde alirim ama reflu yatagi yeter gibi geldi
Ozgglt_ Ben montessorisi için babynest ve reflü yatağı aldım. Emzirme yastığı var birde o kadar kafa yapısı için ayrı bir yastık almadım henüz.
zepbjk ezg88 sevi bebenin reflü yataklı babynesti var düz kafa yastığı özellikli hani hepsi bi arada bakmak istersen. Ben de boğulma önleyici yastık gördm onu alasım var 🙈
Gunsss Bebeğim 20 günlük reflü yatağı kullanıyoruz doğduğu günden beri ama nafile yine kusuyor 🤦♀️🤦♀️
Kizimveoglumm ezg88 ben reflü yatağı değilde anne yanı beşiği aldım özellik olarak reflü yatağı olarakta ayarlanabiliyor ebebek mağazasında😇