DefneUraz Kızlar 32. Veya 33. Haftanızda bebişinizin kg ve pozisyonu ne durumdaydı🎈Bizimki doğum pozisyonu almış biraz acele etmiş sanki🤷♀️
NeslihannK DefneUraz bizde 32+2olduk 3 gun once gittim muayeneye 1600 gr. 41 cm di ayakları assagida duruyodu 2 hafta gelişim geriliği var dedi. 2 hafta sonra tekrar muayenem var eğer farkı kapatmamışsa perinotologa yönlendiricem dedi bakalim 🤷🏻♀️😞
melodia DefneUraz kızım 31+2 de 1818 gram 40 santimdi kafa aşağıdaydı ama doktorum isterse yine dönebilir demişti
elisas-mom DefneUraz 32 haftaligim benimkininde başı aşağıdaymis doktora başı döndü doğum mu geliyor dedim hayır bu pozisyonda dedi doğum olarak düşünme dedi çok anlamadim😊 kilosu 2 kg boyunu dedide unuttum simdi biraz iri bebek dedi yani iyidir inşallah 🙏
phdmom DefneUraz 32+3 te 1750 kg 43 cm, zayıf 1 hafta geriden geliyor dedi. Zaten geç döllenme vardı. Buradakilerin bebeklerin aynı hafta kilosuna bakınca bayağı zayıf 😔 her gün muz, ceviz yumurta kaşar falan da yiyorum 😔
DefneUraz NeslihannK Canım süt peynir ceviz badem pekmez kahvaltında da yumurta kontrole gidene kadar bunları tüketmeye çalış fark kapanır Allah’ın izniyle🌸
sinber NeslihannK boy ve kilosu birazcık düşük olsa da önemli olan sağlığı. Süt ve toz nesquik karıştırıp için baya etkiliyor doktorum istediğin kdr içebilirsin demişti sade süt içemediğim için ama yaklaşık iki aydın onu da içemiyorum
Beyza_nazz NeslihannK geç döllenme olabilir mi ? Bende de 1 hafta gerilik vardı geç döllenme olabilir dediler perinatolojiye gittim 1 2 hafta birşey fark etmez dedi
NeslihannK DefneUraz Benim ikili test sonucunda bi değerim düşük çıkmıştı 23. Haftada detayli ultrasyona gittiğimde perinotoliji doktorum bi değerim düşük ilerde bebekte düşük kilo sıkıntısıyla karşılaşabiliriz demişti gerçekten dediği de oldu. Ikili testin ve detayli ultrasyon yaptırmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladim Inan kahvaltıya ara öğünlerine çok dikkat ederim Şimdi daha da dikkat etmeye çalışıyorum bakalim zaman neyi gostericek 🥰
DefneUraz elisas-mom bende aynısı sordum Hayır doğumu tetikleyen birşey yok bebeğimiz akıllı yolu bulmuş dedi😅
DefneUraz phdmom Canım ben 32 de 1900 aramızda çok fark yok benm doktorum uyumlu dedi geriden filan demedi seninki de normal aslında
kuzucugum DefneUraz 👋32+1de gittim muayeneye 42cm kilosuda 1.778gr dı haftasına göre uyumlu dedi doktorum özele gidiyorum şuan 33+2olduk haftaya tekrar gidicez bakalım kaç olduk 🤔🤔🤔
rabiaa06 Haftada 1720 gr idi. 2 hafta geriden geliyor dedi. Önümüzdeki hafta kontrol var inşallah fark kapanmıştır😔
DefneUraz rabiaa06 aslında 2 hafta geriden gibi durmuyor canım bnmde 32. Haftamda 1900dü uyumlu dedi doktorum
kuzucugum rabiaa06 neye göre geri diyorlar anlamıyorum benim bebeğimin kıkosuda hemen hemen aynı 1.778 gr normal dedi sizin kine geri nasıl dıyolar bence takmayın sağlıklı olsunlarda 🙏🙏🙏
Zhl06 DefneUraz benim 29 haftada 1300 grmdi çok mu az ya haftaya kontrolüm var 32+4 te gidicem kaç olmuş
irva DefneUraz 33.haftama yeni girdim dün gittim doktora.Kilosu 2270 boy 47 cm.Benim oğlan 26.haftadan beri baş aşağı.😊