Serpil34 Masev pişik kremi koruyucu olarak önerim mustela ama koruyucu ve iyileştirici olarak sorarsanız weleda markasını öneririm aynı Sefa yağı içeriklidir iyileştirici özelliği vardır
Masev Serpil34 weledanin babycreme yazan mi yoksa pflegecreme yazani mi pişik kremi ikisindede aciklamalarda pisik icin kullanilabilcegi yaziyor
Zeynep1912 Serpil34 bebeğim bazen memeyi reddediyor bu gece olduğu gibi çok uğraşıyorum ama krize giriyor artık 🤦🏽♀️Gündüz yine alıyor ama geceleri çok zorlanıyoruz mecbur sağıp veriyorum önerebileceğiniz bir şey var mıdır
Serpil34 Zeynep1912 gündüzleri sakin ve rahat şekilde emiyor ilken geceleri kriz yaratması ilginç sütünüz mü az geliyor acaba tüm gün karnı yeterince doymağı için geceleri kriz yaratıyor olabilir veya göğüs ucunuzu mu tam kavrayamıyor biberon ile verdiğiniz de sakin bir şekilde içiyor mu 🤷🏻♀️
Rmysa23 Serpil34 merhaba 🥰 farzedelim ki on günde göbek bağı düşmedi bebeği 10 gün yıkamadan rahat edemem ben ama 😞 kusucak neticede kakasını yapcak vs ?
Serpil34 Rmysa23 en geç 10gün içerisinde düşüyo eğerki ben rahat edemem diyorsanız bebek temizleme pamuğu ve durulama gerektirmeyen bebek temizleme sıvısı almanız bende bebeğim için aldım göbek bağı düşene kadar onunla tüm vücudunu temizleyebilirsiniz 👍şöyle düşünün bebeğiniz tertemiz emin olun yenidoğduklarında mis gibi kokuyorlar ama yıkayıp göbek bağı enfeksiyon kaparsa çok daha kötü o yüzden bu çözümü deneyin 🐣👶
Serpil34 Hlyadmn yara iyileştiricidir rivanol toz kullanılabilir eğerki iyi gelmediğini düşünüyorsanız batikon kullanabilirsiniz 👍
fm-112 Merhabalar folik asitte 100liraya kadar bır suru secenek var ve herkesın farklı bi önerisi sizce hangisi 🤗
Serpil34 fm-112Merhaba ben solgar Firmasının kullanmıştım folate formunu kullanmıştım vücutta emilimi daha iyi oldugu için evet Bir çok marka var ve mg değeri aynı hekiminiz öneride bulunmadıysa solgarı alabilirsiniz 👍
bbhhrr5289 Merhaba doktorum eczaneden memelyn gogus ucu koruyudan almami onerdi balmumundan yapilmaymis, bugun aldim ama gogsumde ne kdar durmasi gerektigine dair bulamadim kutusunda falan da yazmiyor bilginiz var mi? ☺️
Serpil34 bbhhrr5289 her emzirme sonrası göğüs ucunuzu temizleyip balmumu kapakları yerleştiriyosunuz eğerki balmumu alerjiniz varsa kullanmayın yoksa göğüs ucunuZ rahatlayana kadar göğsünüzde durabilir
Serpil34 Eserekliruhalim kullanılabilir ama lansinoh markasını önermem işe yaramadığı için değil içeriğinde sls var ve silmeden emzirebilirsiniz vs yazıyo üzerinde sakıncalı Aldıysanız göğsünüzü temizleyip emzirin ve önerim mustela göğüs ucu kremi dir ayrıca göğüs ucu kremleri genellikle doğum öncesi kullanılmaya başlandığında işe yaradığıda bi gerçek 🤭👍
Serpil34 TugceTok06 yeni hamile adayları 3 aylık hamile iken kullanmaya başlamalı çatlak yağı veya kremi. Eğerki doğum yapıldı ve kırmızı çatlak izleri varsa iyileştirici lierac veya Noodle&boo markasını öneririm ama hamile iseniz mustela veya the organic pharmacy markasını öneririm
Anne54 Serpil34 mustela ve the organic pharmacy bu iki önerdiğiniz şey yağ mı ? Ben 11 haftalık hamileyim bende kullanmak istiyorum ama çoğu kişi hiç birinin fayda etmediğini söylüyor kararsız kaldım
ArasisMom Serpil34 Evolvia 1 numara mama sizce nasıl ? Gögus ucu yaraları için hangi kremi önerirsiniz ? Ve bebek bezi için bir öneriniz varmi ?
Serpil34 ArasisMom evolvia çok satan bir benek mama markası değil acıkcası sadece bunu söylemem yeterlimidir🤷🏻♀️ Göğüs ucu yara olduysa karbonatlı ılık su ile temizleyip garmostan pomat sürün emzirmeden önce temizleyin ama göğsünüzü bebek bezi markası sleepy natural veya prima öneririm