1prensesgeliyor Cinsyeti kız öğrenen kız anneleri hazirliklar basladimi. Alisverisler yapılmaya basladimi. En önemlisi bebegin ismine karar verdinizmi. Hangi isimler koymayi planliyorsunuz. Biz hâlâ karar veripte ismine özel yaptiramiycam bu gidisle
mercimeginanne 1prensesgeliyor beeeen ✋🏻 :) ama isim düşünmedim daha aklıma gelenler içime sinmiyor dikkatimi çeken olursa kaydediyorum sadece :) alışverişimiz için Aralık ta başlayıp bitiririz diye düşündük ama bakalım kısmet inş 😊😊😊
HAU Kızımızın olcağını öğrendik 16 haftalıkken isminide karar verdik nasip olursa martta doğum şu an 19 haftalığız 10 lu haftane çıkışı aldım 5 li hastane çıkışı aldım 1 tane kalın battaniye aldım 4 tane zıbın aldım 1 tane müslin örtüsü aldım 2 çorap 4 eldiven aldım şu anlık bu kadar alış veriş yaptımm 🙏🥰
1prensesgeliyor Psydn bi anda masraf olmaktansa yavas yavas elin sıkışmadan iyi oluyor. Hosuna gideni aliyorsun. Indirime gireni aliyorsun. Valla ben doktor kiz dedi 13 haftalikken o zaman basladim pempe pembe almaya. Inşallah değişmez cinsiyeti daha
Arzumm_35 Psydn ben 7. Ayda almayı düşünüyorum yada 8, ilk bebegım 6 aylık doğdu 8. Ayına gırınce kaybeetık neolur neolmazzz sonra alinmasından yanayım
HAU İsim olarak İKRA koyucaz 🥰 onun için isimli zıbın takımı yaptırcam kapı süsü magnet taç terlik yaptırcağım biraz daha zaman geçince 💕
HAU Ben ufak tefek heves ettiğim için yavaştan başladım almaya malum son zamanlara bırakmak sıkışmak istemiyorum erken doğum olur herşeyi yavaştan hazır olsun dursun bi köşede nolcağı belli değil malum bide corona yasak falan gelir önümüz kış ağırlaşcaz o yüzden ben başladım sayılır bence isim olarak asel hira 🥰🙏
Prensees 1prensesgeliyor ayyy aynı ben :) 16 haftalık olduk yarın kontrolüm var tabi degısmez umudum insallah çünkü baya bir pembe eşya aldım artık bebegı kız olan birine hediye ederım büyük ıhtımalle :)
papatya35 İpek koyucaz inşallah 🙏 ufak tefek şeyler aldım BİM’e be A101’e gelen bebek eşyalarından banyo ,battaniye ,askı, zıbın vs gibi şeyler biraz daha ilerlesin diye bekliyorum 6.ayda daha detaylı alışverişe devam ederiz inşallah 🥰
Almilaaa Almila olacak miniğimin ismi🙂 Elisa ve Elizya da hoşuma gitmişti ama Almila’da karar kıldık eşimle🦋💕
1prensesgeliyor Yezra hüma düşündüm bende ama daha degismezse Yezra = çoğalmak anlaminda Hüma= saadet mutluluk anlaminda Cift isim hem.sünnet derler hemde cift isimliler kısmeti olur derler.bide bana cift isim her zaman özel gelmiştir. Lisede sadece 1 arkadaşimin adı cift isimliydi ama bana o.kadar özel o kadar ayricalikli gelirdiki ayri bir.karizmasi olurdu sanki O günden sonra iki.oglumun adinida cift isimli koydum. Biz evde hep 2. Ismini söylüyoruz ama okulda hep ikisini söylüyorlarmis
aselelif06 Kuzular ben de Mart annesi olucam galiba 😍 şuan 19 haftalıgım böyle karnımda şeyiyle hissediyorum pıt pıt bişey oluyor ama tekme değildir heralde biraz can açıtır gibi. Benim de bir kuzum olacak inşallah isim düşünmedik hiç eşya da almadım bi kaç tane toka aldım 😂
Tgbcyln Benimde kızım martta olucak yavaştan alıyorum zıbın vs. Gbi son ana sıkıştırmayı sevmem bnde hala isimde emin değiliz malesef gelgitlerimiz var 🙈🙈🙈
Aysee12 Benimde prensesim olucak 19 hafta olduk elisa derin olucak ismi bende banyo malzemeleri aldım battaniye Müslin aldım daha alıncak çok şey var ama suan ev taşıyorum o telaşım bitince hepsini alıcam
1prensesgeliyor Prensees ya bide benim 2 oglumdan sonra aşırı kız sevdam vardi . Pempeyi cok seviyorum. Annem bile kizim sarı yesil krem beyaz ortak şeyler al diye hep kızıyor ama dayanamiyorum. Insallah insallah degismez cok cok üzülürüm.