Merhaba kızlar 😊 tanıyanlar bilir bir türlü doğuramayan ben vardım🤣 neyse doktorum 08.05.2018 salı günü gel suni sancı ile yatışını yapalım demişti ve gittim. Sabah 8buçukda doğumhanede yatışım yapıldı daha sonra doktoru bekledik açılmaya bakmasi için. 41 haftalik olmama rağmen yarım cm bile açılmam yoktu. Günüm geçtıği icin doktor suni sanci verme taraftari degildi. Eger suni sanci verirsem 2 3 gun daha beklersin dedi dilersen hemen oğlen sezeryana alalim seni dedi😔 esimle gorusmek istedim esim sezeryana girmemi soyledi artik beklemenin bi anlami yok dedi. Bende tamam dedim kabul ettim. Önce lavman yapildi daha sonra sedyeye bindim ve ameliyathaneye dogru yol aldik. Dogumhane kapisinda esim annem ve kayinvalidem vardi. Onlari gorur gormez agladim beni goturen ebe teselli etti 😊 neyse ameliyathaneye geldik anestezi uzmani belden uyusturucam dedi tamam dedim. Uyusturdu sonra uzandim sedyeye. Doktor geldi bii anda kesmeye basladi ve inanin cok net bi sekilde hissettim ve bagirdim. Hemen beni tamamen uyutmuslar yani genel anestezi yapmislar. Uyandigimda dikis atiliyodu agzimdan cikan ilk ve tek sey oglum nerde ? Diye sordum hemsire odada seni bekliyo dedi ve tekrar uyudum. Uyandigimda odadaydim herkes ordaydi pıtırcığım da ordaydı. Esim bak canim bebegimiz geldi dedi bende kimin bu ya demisim. Tabi ben narkoz etkisiyle biraz sacmalamisim🤗 her neyse biraz uzun oldu ama ameliyattan 12.36 da ciktim ve tam olarak kendime gelmem aksam 8i buldu. Ebeler geldi yürüttüler falan. Ertesi gün bebegime kendim baktım 👍 dün taburcu olduk👍 sezeryanda süt gelmez dediler ama hic oyle bisey yok yada kisiye gore degisiyor olabilir. Kusuruma bakmayin kizlar biraz uzun oldu 🤗 simdi pitircigim yanimda ve uyuyor 😊 allah isteyen herkese nasip etsin❤ ve dogumu bekleyen kardeslerimin yardimcisi olsun insallah ❤