Sinemarslannnn selinn35 6+3 de duydum en güzel zamanlar wallahi son aylar fena o zamana kadar tadını çıkar kardeş 😅
hiranurun_annesi selinn35 bende 5+2 deyim persembe gunu doktora gidicem keseyi ve bebegi gormek icin belki bi umit kalp atisini da duyarim insallah 🤲🥰
Nazannnn HAU ultrasona göre mi 8 haftalıkken duydunuz benım regl 7 hafta 5 gün ultrasona göre 6 ve kalp atışını alamadık da
Nazannnn maviscik77 regl döneminize göre mi 9+3 benımde regl göre 7 hafta 5 gün ultrasona 6 haftalık kalp atışını alamadık normal mi
selinn35 hiranurun_annesi kese ve bebek gorunur de kalp icin erken olabilir saglıkla kucagınıza alın insallah 🥰
Gulcin5764 Nazannnn canım aynı durum bende de var adet tarihime göre 8+2 kalp atışını duyamadık ultrasona göre 6+4 endişeleniyorum açıkçası
maviscik77 Nazannnn evet regl tarihime göre , 6 haftalıkken gittim kese göründü bebek görünmedi insallah bu hafta göreceğim
Oznrdnz 6+5 im dün akşam hafif lekelenmem oldu bizde korktuk hemen doktora gittik. Muayene de duydum kalp atışını ☺️ Normalde bu cuma duyacaktım bizimki olaya heycan katmak istedi sanırım ☺️☺️
Ebrumihrimah 7 haftaligim rabbim nasip ederse perşembe minik kalp atışlarını dinlicez sağlıkla inşallah 🙏