LivaLiva İnşallah birşey olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına agrıların nasıldı benimde kasıkşarım çok agrıyor ara ara geliyor böyle sanki gaz sancısı gibi bebek asagıya baskı yapıyor gibi bende çok korkuyorum sancı mı değil mi bilemiyorum ki 😔
Um07 Nisanurr Çok şükürler olsun bebeğim iyi 1kilo 30 gram dedi doktor şok oldum 🤣 28 cm boyu var sancı 40 larda cıktı ama buda sancı değilmiş 50 60 da olursa sancı olurmuş ilaç yazdı yolladı
Nisanurr Um07 🙏🙏🙏 çok sevindim canım gerçekten Allah’ım korumuş ❤ Allah bi daha bu korkuyu yaşatmasın 💙
Um07 Nisanurr Amin inşallah canım benim renkli resim de verdi sanki karnimdan çıkmış gibi ya canlı gibi maşallah aynı ben 🤣🤣
Nisanurr Um07 yok canım maalesef ben kullanmıyorum 🤗 burdan birbirimizi takip edelim bari kanım kaynadı 😂❤
Um07 Nisanurr Hahaha tamam resmini yollardım sana oyuzden sordum 🤗 benim de kanım kaynadı ne yalan söyleyeyim 🤣
Deletedmom67 Um07 allahımm korusun bıdıklarımızı cnm ya 🙂 cok sevindim kaç haftalıksın kilosu güzel maşallah annesi korkuttu seni 😊❤
Um07 Deletedmom67 Amin cümlemizin inşallah canım benim 26+3 haftalık canım kilosu 1.30 gram boyu 28cm dedi doktor boyu sanki kısa geldi ama ne bilim
Deletedmom67 Um07 maşallah cnm yok daha ne kdr uzar kimbilir 13 haftan var doğuma 😊 sağlıklı olsun bizim olsun bosver 😊