Saniss Sabah bulantılarım çok olduğu için ve de gün içerisinde sürdüğünden ötürü doktorum prilam dr yazdı gece 2 tane içiyorum gün içinde kullanmıyorum. Sürekli kullanmamda bi sakınca yoktur demi aranızda kullanan var mı
esraizmirli Saniss hiçbir sakıncası yok emrak etmeyin sakıncası olsa doktor zaten yazmaz içiniz ferah olsun☺️
Fatos2304 Saniss ben kullandım canım bulantım olursa öyle içiyordum günlük bitane yengem günde iki tane kullanıyordu bulantısı çok olduğu için doktorun 2 tane dediyse kullan hiç bir zararı yok
-Kbra8- Saniss bende 5.haftmdan beri kullanıyorum şu an 10. Haftamdayım. Her gece yatmadan önce iki tane içiyorum. Gün içinde rahatlıyorum yoksa ne yemek yiyebilirim ne su içebilirim. Ayrıca araştırdım hamilelikte bulantı için üretilen zararsız bi ilaç. 😊
Mgersn Bende her gece 2 tane içiyordum sürekli kullandım 2.aydan 7.aya kadar kullandım bir sıkıntı olmadı.
Duygusssssss Bende sabah 1 gece 2 kullanıyorum 36. Haftamdayim ona rağmen kusuyorum hala icmesem ne halde olurum Allah bilir 😓
Seyma-Liva Benim doktorum günde 3 e kadar izin vermişti gündüz 1 tane gece 2 tane içiyordum açıkçası ilk 4 ay o kurtardı beni yoksa geçmezdi o zmnlar😁