Happybabyyy Kizlar lutfen fikir verin. Gerçekten kafam almiyor artik. Her sey oyle detayli ki. Insan ne alip almayacagini bilemiyorr. Philips avent emzik alicam ama bunun cesidi cokk. Scf soothie yalanci emzik 0-3 olani mi almaliyim yoksa ultra air 0-6 mii?? 🙄🙄
Unicornn Happybabyyy Bende ultra soft aldım 0-6 ay daha yumuşak ve bebeklerin kesin tuttuğu bir emzikmiş. Air’in malzemesi daha sert bebekler onu tutmakta zorlanıyor diye okumuştum sen bilirsin
Melikeakkc Happybabyyy canım bende aldım ama öle bişeyine bakmadım valla 0-6 ay olarak aldım. Ama mümkün olduğunca kullanmıcam yani uzun süreli vermeyi düşünmüyorum diş yapısını çene yapısını bozuyor o yüzden çokta emzikle uğraşma
Kahramankentli Ultra air genelde tüm bebeklerin zorlanmadan tutabildiği emzik canım ben onu tercih ettim 👌
Momster Ultra air in yorumlari cok iyi alicak olsaydim onu alirdim ben bibs aldim tutmazsa avent alicam
Aze7307 Nuk orthodontic newborn 0-3 öneririm ben ilk çocuğumda çok memnun kaldım. Umarım bu bebeğimde tutar emziği 🧿🤲
Rmeysa_1661 Happybabyyy valla ultra air bence oğlum hiçbirini tutmadı onu tuttu şimdi tekrardan alıcam
Sadeceduygu Happybabyyy ultra airi tutmayan bebek hiç duymadım. Genelde bibsi tutmuyor bebekler büyük geliyormuş ağızlarına.
mervegorkem Pahali emzik almadim emecekmi diye uygun bisey aldim. Emerse o cinsten kaliteli bisey alirim
melodia Happybabyyy her çocuğun farklı oluyor emzik vermemeye çalışıcam ben şahsen ama tommee tippee ninkini aldım yine de bulunsun diye. Aventin ultra soft öneriyorlar bir de.
rabiabzdmr Happybabyyy mağazadaki kadın ultra air i çoğu bebek tutuyor bunu tavsiye ederim demişti ilk bebişim de onu alıp kullanmıştım hemen tutmuştu tavsiye ederim