Seymaaygzz Neden olur açılma olduğu için mi ? Hiç sancim yok yalancı bile bekliyoruz öyle kızlar gelse de gitsek diye
Nrgl_cntrk Seymaaygzz canım bebek kanala inmeye çalışıyordur o vajina ağrısı ondan dolayı doktorum öyle demişti bana
TugceTok06 Seymaaygzz 39+2′deyiz bende ayni seyleri hissediyorum çünkü bu haftalarda çok normal bebek artik kanala giricez asagi dogru hazirlik yapiyo benim yalanci sancilarim var hatta geceleri uyuyamiyorum.
Momster Bebek baski yaptigi icin tuvalet cok sık geliyor. Bende surekli tuvaletteyim agri da normal butun kasiklarim agriyor artik
Burcukaramertt Bende 39+2 bugün deli gibi bacak kalça agrısı cektim sebebi nedir acaba sabah kontrolüm var 😩🤷🏼♀️
Burcukaramertt Seymaaygzz sordum bebek artık doğum pozisyonuna geçmiş son haftan dedi her an gelebilir 😍
TugceTok06 Busra19 duzenli olmuyo mesala sanci geliyo karnim kaskatı oluyo kasıklarım falan aciyo ama yiruyunce veya yatip yön degistirince dinlenince falan geçiyo. Ama en fazla 20 dakka da bir duzenli bi sekilde sancin olursa gerçek dogum sancisidir o.
brcbr Beyza_nazz bende 33+2 deyim sürekli wc deyim ayağa kalktığım an vajina ağrısı başlıyor soğudum herşeyden😭😭😭
Zynbgvn 39+4 teyim deli gibi baskı yapıyor bazen çok canımı yakıyor kuyruk sokumum çıkmış gibi agriyor belim kopuyor karnımda düştü ama hala düzenli sancim yok..
Seymaaygzz Burcukaramertt Allah’ım şifa versin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin kuzum korkma üzülme stresin bebeğe geçer neden kanama olur bilmiyorum da bana da haber vermeyi unutma müsait olursan neden olur bende biliym🙏❣️