kevserkara Merhaba kızlar sonunnnda bende doğurdumm salı günü yatışımı verdi doktorum sabah 8 de hastanedeydik suni sancı ile doğumu başlatacaktı doktorum ilk önce rahim yumuşasın diye alttan ilaç verdiler sonra suni sancı sancılarım ilk başlarda düzensizdi öğlene kadar sancıları pek fazla hissetmedim öğleden sonra tam anlamıyla sancılar sıklaşmaya başladı yürüyüşler plates yapıyorum sürekli kolidorda yürüdüm tavsiyem asla yatmayın elinizden geldiğince hareketli olun 4 e kadar sancılarım baya sıklaştı ama açılmam yoktu en son çare doktorum suyunu açıcam duruma göre bakıcaz dedi suyumu patlattı orda bi rahatlama geliyor plates topunda açılma hareketleri yapıyorum dualar ediyorum Ebelerden biri geldi duşa soktu duş muhteşem rahatlatıyor duştan sonra doktorum geldi tekrar muane etti maalesef 1 cm öteye gitmedi açılmam sezeryana almak zorundayım artık dedi ve benim göz yaşlarım pıt pıt 😢 ameliyathane korkum eşimi yanımda istiyorum diye ağlıyorum doktorum sakinleştirmeye çalışıyor eşim bir yandan sakinleştirmeye çalışıyor güç bela girdim o ameliyathaneye ekip çok çok iyiydi gır gır şamata Güler yüzlüler ben ağlıyorum onlar güldürmeye çalışıyor derken kızım dünya ya geldi o an böyle nasıl tarif edeyim sanki dünyalar durdu böyle muhteşemmiş bir şeyy ya çok güzeldi kızlar zorunda kalmadıkça asla sezeryan olmayın bu benim fikrim tabi herkesin kendi tercihi 🙈
Mervelsmet kevserkara Sağlıkla büyüt canım bebeğini bende yarın sezeryana giricem ve çok korkuyorummm benim için dua eder misin 🙏🏻 nasıl geçti sezeryanin
Ebrumihrimah kevserkara gözün aydın olsun canım hayırlı ömürler nasip etsin yavruna Mervelsmet rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, Rabbim.hic bir anneye evlat acısı vermesin 🙏 her annenin yavrusu sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🙏
kevserkara Mervelsmet zorunlu sezeryan mi olcaksın sezeryanın doğumunda hiç bişi yok ondan korkma ama sonrası ilk ayağa kalkış çok kötü yürütmeye başladıktan sonra asla uzun süre yatma kısa kısada olsa yürü mutlaka benim sütüm 1 buçuk gün sonra geldi ama bu süt olayı kişiden kişiye değişiyor çok takma kafana
Mervelsmet kevserkara doğumdan korkuyorum çok sonda çıkarken açıyor mu ya gaz çıkaramazsam diye hissedersem falan diye korku var çok canım evet zorunlu bebegim dönmedi 38+4 oluyoruz doktor niyeti yok hiç dedi 🙄
kevserkara Mervelsmet sonda acımıyor İlla çıkartıyosun gaz ki ben çok gaz problemi olan biriydim çok rahat çıkarttım ama 40+ bekleye bilirsin aslında 1 günde bile dönen varmış benim tam doğum pozisyonundaydı bebek rahim uzunluğu varmış meğersem o yüzden asla normal doğum olmazmış
Mervelsmet kevserkara çatı sağlığımda olduğu için bebeğimi riske atmak istemedi doktorum zorunlu yani inşallah kolay geçer 🙏🏻
kevserkara Mervelsmet hmm anladım canım hayırlısı olsunn dediğim gibi sadece o ilk ayağa kalkmak çok kötü dedim ben felç geçirdim yürümicem 🙈🙈 yanına mutlaka kalın yün çorap al ve ameliyattan çıkar Çıkmaz ayağına yanında kalan kişi giydirsin çok dikkat et üşütme
Mervelsmet kevserkara teşekkür ederim canım insan başına gelmeden korkuyor iste her şeyden önemlisi bebeğinin sağlığı her türlü geçecek aslında rabbim yardımcımız olsun bebelerimizde sağlıkla doğup büyüsün tüm bekleyenlerin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺☺
kevserkara Mervelsmet tabi canımm ben var ya ameliyathane fobim var doktor sezeryan dedi dünya başıma yıkıldı elim ayağım kesildi ama gerek yokmuş yani kızımı görünce böyle kokusu şimdi yanımda uyuyor ya böyle tarifsiz bi mutluluk Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin içinde çok dua edicem inşallah rahat rahat geçirirsin doğumunu 🤲🤲🙈😊
Mervelsmet kevserkara çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım 🙏🏻🙏🏻