2020ARALIK Kızlar grip olan var mı doktorunuz ilaç filan verdi mi 30+4 üm bu arada boğazım yanıyor uyuyamıyorum
Sinemarslannnn 2020ARALIK pazar akşamından beri yatıyorum benim ki soğuk algınlık ama ateş olmadı vücut ağrısı boğaz ağrısı bir kaç tane parol aldım sadece bir de vicks kullandım ıhlamur tuzlu su limonlu su çok şükür şu an daha iyiyim cnm
Elifbebek Ayni haftada bende grib olmustum kendiliginden gecmesini bekledim bal ile cay ictim sadece ve bol vitamin portokal, banan vs..
2020ARALIK Sinemarslannnn benimde soğuk algınlığı gibi ateşiö yok şükür ıhlamur içebiliyoz mu bitki çayı içmeyede korkuyorum limonlu su içiyorum ballı karabiber yiyorum o kadar 2 gün oldu aynıyım
Sinemarslannnn 2020ARALIK tabi ben her akşam bir bardak içtim iyice terle cnm bol bol dinlen ilaçsız atlatmak zorundayız ben hastaneye bile gitmedim doktoruma sordum ama tabi süresi uzarsa aklında olsun gitmek lazım
Sinemarslannnn 2020ARALIK ben parol ve vicks kullanıyorum uygun mudur dedim tabi dedi yani zaten 3 günü gecseydi ve yüksek ateş olsaydı doktora giderdim ama bu durumda ilaç kullanmak istemediğim için evde kendi kendime birşeyler yaptım
Sinemarslannnn 2020ARALIK aşırı ateş ağrı ve günlerce geçmeyen bir durum da serum antibiyotik verirler cnm benim çok şükür o derece ilerlemedi
2020ARALIK Sinemarslannnn çok şükür canım bakalım benim ne zaman geçecek ıhlamur bende içim yarın o iyi gelir inşallah
Sinemarslannnn 2020ARALIK tavuk suyu çorba bol limonlu limonlu su tuzlu gargara bana çok iyi geldi hepsini yap cnm