Pnr_cgt Kızlar 5. Ayıma yaklaştım son birkaç gündür gece başlayan baş dönmelerim var öncesinde de hamile kaldığımdan beri burnum hep tıkalı şimdide kulağım tıkandı benimle aynı durumda olan varmı????
Rmeysa_1661 Pnr_cgt demir eksikliğinde olabilir bende o şikayetler gittim kan tahlili istedi ve demir ilacı verdi birde bende ek olarak kulak çınlaması da vardı
NeslihannK Pnr_cgt bas dönmesi hic yaşamadım ama sol kulağım tikaniyodu resmen etraftaki konuşulanları duyamıyorum kendi sesim içimde yankilaniyodu 🤭 Felaket kötü bi durum ama siz yinede doktorunuza söyleyin belki farklı bi durum da olabilir muayene şart yani içiniz rahat olur en azından 😊😊
minnie11 Kan miktarı arttığı için normalmiş. Benim de geçen ay kulaklarım tıkanıp tıkanıp açılıyordu. Bu ay pek olmadı neden bilmiyorum kendi kendine geçti 😁
Pnr_cgt minnie11 çok can sıkıcı durum ilk başlarda başım dönmemisti hem baş dönmesi hem tıkanıklık olunca panik oldum😣
SeldaSngl 25 haftalık hamileyim benim de aynı şekilde baş dönmelerim burun , kulak tıkanıklığım başladı hatta gece nefesim yetmiyordu uyurken.
minnie11 Pnr_cgt ilk başta ben de panik olmuştum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Sakız çiğnemek iyi olabilir
SeldaSngl Pnr_cgt tabi ki dünyanın en güzel şeyi ama Onu söyleyen halt etmiş valla hergün bir yerim arıza veriyor 😂😂😂
Pnr_cgt Rmeysa_1661 Doktorun vermiş olduğu kan ilaçları var vitaminlerde var düzenli de kullanıyorum doktorlar hamilelik bir hastalık derken doğru diyor heralde
Pnr_cgt NeslihannK Evet bugün arycam kendisini bakalm kendimle konuşuyor gibi oluyorum kulak tıkandığından beri😂😂😂