olalahoppala Gebe olmadan önce salya akıntısı gibi bir durumum yoktu ama gebelik süresince haftada 2-3 kez ağzımdan salya akıyor. Oyle derin uyuyorum ki farketmiyorum. Benimle ayni durumda olan var mi
Merve8494 olalahoppala valla canım bende öyleyim gebelikten önce bende de yoktu tada çok nadir olurdu
Bebekbal olalahoppala burun tıkanması yaşandığı için nefes alırken zorlanıyoruz ve uyurken ağzımız açıkken yatıncada ister istemez salya akar😂
MiniKaya olalahoppala 34+4 bendede var canm mideden kaynaklı bir durummuş mide ve bağırsaklar yukarı çıktığı içinmiş sanırım mide kapakçığıda açık kalıyor tabi 🤦🏻♀️ zaten mide yanmam en başından beri var bide üstüne bu çıktı 🤦🏻♀️ Yastık ve kılıf yıkıyorum sürekli 😣 geçiyor diyorlar bakalım hayırlısı artk 🤲🏼
iremsenturk_16 olalahoppala kesinlikle bunu bende yaşıyorum hamile kaldığımdan beri bunu farkettim kendimde ☺️
Gmzfr Bende de gebelikte oldu ağızdan su gelmesi midede parazit olduğu anlamına gelir muhtemelen hamilelikle ilgisi var suan nefes almak bile zor bırakın ağızdan su gelmesini kendi horlamama bile uyanıyorum 😅 derin nefes bile almazken horluyorum artık 😁😁😁