Akmaral Bügün hastaneye gittim bebek gözükmedi kese düzensiZ ve büyümemiş dedi gebelik testi yaptım 8900 dedi değer iyi ama bebek yok dedi Perşembe ye kadar bekle yoksa kürtaj dedi yardım edin benim gibi olan sonra bebek oluşan varmı
Gizemmmu Akmaral ben bebeği 10.000 üzerindeyken görmüştüm umarım siz de sonradan görürsünüz hayırlı haberler alırsınız inşallah
KezibanUan Akmaral kaç haftalık hamilesiniz? Forumda çok okudum kesesi düzensiz deyip ileri haftalarda kalp atışını duyan bebeğini gören inşallah sizinde böyle olur
Arzumm_35 Akmaral tatlim bende gıttım kese vardı sonra gıttık bol gebelik kese var bebk yok 8. Haftada kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kaldım , üzülme bir ayağı içerde derler
Almilaaa Allah yardımcınız olsun umudunuzu yitirmeyin strese girmeyin inşallah hayırlı haberını alırsınız
Akmaral Bana normal de 7 haftalık olup bebeğin gözükmesi lazım dedi ama senin kesen var daha ve kese düzensiz dedi bozuk gebelil testi yap bakalım değerin nasıl dedi yaptım 8900 çıktı yani perşemebeye kadar bekleyelim dedim yoksa kürtaj dedi bir umut dedi
KezibanUan Akmaral belki geç döllenme olmuştur kızımda 10 gün geriden geliyordu bence biraz bekleyin ve mutlaka başka Bi doktorda görsün en azından İçiniz rahat olur 🙏🏻