Sinemcetin20 32+5te doğdu kizm sancim oldgu icn 3cu sezeryni oldum kizm dha kuvezde nezamn cikartilar bo yardımcı olun kafayı yicem dha cocgumu goremedim
Diilekk19 Sinemcetin20 canım hiç bir bilgim yok ama 38 haftalıkken falan olabilir üstte kalsın post yazıyorum
nurakus Sinemcetin20 çok geçmiş olsun Allah kavuştursun sağ Salim inşallah 🤲🏻 Bebeğinizin sağlık durumuna göre çıkar küvezden net bi hafta ve tarih vermek doğru olmaz. Doktorunuz bilgi vermedi mi? Solunum sıkıntısı var mı? Veya çok düşük kiloda mı ? Allah’ın izniyle az kalır inşallah merak etmeyin içinizi ferah tutun 🤗
Aslihan16 Sinemcetin20 yeğenim 34. Hafta da 1.790 doğdu 12 gün kaldı 1.9 kilo da çıkardılar Allah’a şükür gayet iyi merak etme Allah’ın izniyle 2 haftaya kadar çıkarırlar inşaallah ciğer geliştirici vurmuşlarmıydı
Sinemcetin20 Sna-1234 2300gr dediler snra esime 2150gr demisler dha snra 2kilo 15gr demisler en son 2 3gun once 2kilo 100gr olmuş
Sna-1234 Sinemcetin20 doğduğunda şişlik iniyor ya belki de o yüzden azaldı kilo olarak tez zamanda kucağına al sıkıntı etme hiç sağlıklı doğmuş 😊
Diilekk19 Sinemcetin20 canım üzülme öncelikle sakin ol önemli olan çocuğunun sağlığı öyle düşün şuan için görürsün ama yeter ki sağlıklı ve iyi olsun
Sinemcetin20 nurakus solunum sıkıntısı yok anne sütü günlük 400ml iciyomus bendende 300ml cikiyo elle sağıyorum kilosuda 2kilo 100grdi bi kacgun once
Bsraydin 2 kilo civari çıkarırlar sanirim ama 2.5 da olablr…belli olmuyor ki bebegine gore canim…gönlünü ferah tut kucagina alacaksin yakinda…kafani dagitmaya çalis duayla ferahla
Zuhal14 Sinemcetin20 çok saçma değil mi ya bu kadarcık Bilgi ne olacak ne gidecek aydınlatması lazım değil mi
Aslihan16 Sinemcetin20 her doğan bebek kilo verir 1.790 doğdu yeğenim 1.650 ye düştü şuan çok sağlıklı Allah’ıma bin şükür 🤲🏻 Gönlünü ferah tut
Zuhal14 Sinemcetin20 anlamadım ne demek istediğini ama üzüldüm gerçekten bende günlerce küvezde kalmışım üzme canını bak 27 yaşındayım şuan sağlığımda çok yerinde çok şükür bol bol Dua et birde daha fazla Bilgi vermek zorundalar şaşırdım açıkçası
Sinemcetin20 Diilekk19 1 tarfm eksik 2cocgum yanimda kardesini soruyolar hep kardesmz nerde neden gelmiyo diye sordukça ben stres oluyom
Sinemcetin20 Zuhal14 bende 27 yasndayim terlisiliyor kızıyorlar hemsireler fazla soru soramiyosun bi tek sütü aliyo durmu iyi diyo kapıyı kapatiyo yuzne