annesininprensi 33+6 geceleri yataga yattigimda sancim oluyor kizlar mazeret sancisi gibi hafifte belimde nornalmi bu 28.haftalarimda olmustu kasilmam falan magnezyum kullandim gecti ama suanda kullanmak istemiyorum..
turansmom1 annesininprensi yalancı sancılarinı adet sancısi gibi gecirebilirsin canım hatta daha şiddetliside olabilir bünyene bağli bir durummuş normal ama her ihtimale karşı yinede akıntını ve suyunu takip et. Cok fazla sancın girdiğinde çök kalk hareketleri yada bir duşa girebilirsin hafifliyor ağrın bu arada aklında bulunsun doktorum demişti doğum sancısı belden değil makattana giriyormuş genelde onuda takip et🙂
26_26_26ggg annesininprensi aynıyız bende 33+6 benim gece değilde gündüzleri oluyor çok nadir ama yürümekle hareketle geçiyor ama
nurmavisi annesininprensi bende de bugün ilk defa oldu ya sabahtan akşama kadar sancı çektim. Aralıklı ve düzenli olmadığı için endişe etme gereği duymadım ama normal bence zaten son aya doğru yalancı sancılar ve kasılmalar oluyormuş. 33+5iz bizde
annesininprensi Arzuelik çok sukur hamileligm cok iyi ilerliyor herseyimi kendim yapiyorum cokta oturmak istemiyrm cantami yavas yavas hazirliyorum burdan okuduklarma gore 35de bile doguran varmis
annesininprensi Arzuelik siz kacinci haftadasiniz?herkez bu haftalarda heycan basiyo korku sariyo falan yaziyolar bendemi var bi anormallik bilmiyrm ama hic ole hissetmiyrm
annesininprensi turansmom1 anladim canım bunu bilmiyordum rabbim hepimize hayalini yasatmayi sagsaglim evlatlarimizla evimize gelmemizi nasip etsin..
Arzuelik annesininprensi 36+2 deyim ben bende 32 haftaya kadar çalıştım ayakta sürekli hareket halindeydim yürürken bıçak sapların gibi agrılarım olmaya başladı 28 de yoruldum zaman 32 de ara ara oluyodu doktorlar böle durumda dinlenin uzanın diyorlar yada bebek doğum kanalına yerleştikçe oluyor ufak sancılar önemli olan sıklığı ve şiddetinin artması
26_26_26ggg annesininprensi 1 ay öncesinden hazırladım ne olur ne olmaz diye en son 31.haftada gitmiştim 1900 dü bu cuma gidicem bakalım o zaman öğrenicem son kilosunu sizin ki kaç kilo ?
annesininprensi nurmavisi ya dogacak gunleri bellide iste biz anneler endise ediyoruz ilk oldugu icin ozellikle benim bilemiyor insan ne yapacagini neyseki buradan az cok bilincleniyorum
nurmavisi annesininprensi benim de ilk hamileliğim normalde de baya evhamlı panik bi insanımdır ama hamileliğim boyunca o kadar çok her şeye panik yaptım ki 😂 hepte boşa çıktı o yüzden bu ara sakinleştim metanetimi koruyorum. Araştırıyorum bir şey olunca kendimi sakinleştiriyorum hemen 🙊 yoksa 2-3 günde bir doktor bizi görmekten bıktı artık 😂
annesininprensi nurmavisi 🤣🤣olsun benim doktorum annenin telasi bizim icn onemli diyordu bende ole 2 sefer gttim acilden tecrubesizlik iste ama saolsun doktorum hep motive etti dogumum nasil olcak cok merak ediyorum dusunmemeye calisiyorum 🤣hayrla kucagimiza alalim minnaklari insallah
nurmavisi annesininprensi ben o kısmı şimdiden bayılmamak için düşünmemeye çalışıyorum şimdilik 🙊 sağ salim kavuşuruz inşallah evlatlarımıza 🤗
annesininprensi nurmavisi insallah amin amin normal dogum sezaryen gibi bi secimim yok benim akisina birakiyrm yeterki sagsaglim donelim oglusumla evimize rabbim yardimcimiz olsun😍