Pamuk94 Boncugummmm hayir 6yil tedavi sonucu perde oldugu anlasildi gebe kalamadim perde alindi 6ay icinde kaldim
Boncugummmm Pamuk94 öyle canm bnde bu yuzden 2 tane kaybettim kalp seklinde dediler en sonda bir işlem yapılırsa rahmin delir dyip korkuttular en sonunda bu doktr denk geldı bakar bakmaz perde var dedi aynende oyleymiş rahmimi bölen bir kalın perde varms kayıplatnın sebebi bu dedi ama bilmyorum baska ınsllah bır sıkıntı yoktur
Pamuk94 Boncugummmm yoktue canm ıns bebek 3aydan sonra tutunamiyor muş perde olunca. Ins en kisa zamanda guzel hamile haberini alirsin sende
Boncugummmm Pamuk94 dogrudr canm bnm ılk 6 haftalkdı hiç kalp atışı duymadım ikinci 16 haftalıkdı kybettgimde 3 aylıkken bır kanmam basladı 1 ay sürdü ve kaybeettim doktr en cok kaybedişlerinn sebebi perde dedı 3 gende pıhtılanma yatkınlgımda var zaten amin inşllh canm🤲rabbım. Günü cümlesyle beraber banda nasip etsin
Esraca Bendede perde vardı ameliyat olmadım bi düşüğüm oldu sonra rahim filmi çekilmiştim 5. Ayında hamile kaldım şuan 35. Haftamdayım perde gözükmüyor bebiş yapıştırdı sanırım üstte kalsın diye yazdım canım allah tez zamanda sanada nasip etsin inşallah 🙏