Minnaki_beklerken Bebege isim ariyorduk esimle. Bir sayfa gördüm geçen instagramda dikkat edilmesi gerekenleri yaziyordu. Biz islami acidan uygun isim bulmak istiyoruz da. Belki sizlerin icinde de olabilir bu sekilde dikkat etmek isteyen diye paylasmak istedim 💕🌸
sevaalya Minnaki_beklerken ama iyice araştırın başka yerlerden de çünkü çok fazla site sayfa var canlarına kafalarına göre anlam da verebiliyorlar isimlere, sağlıkla doğsun bebeğiniz :)
busbus5134 Minnaki_beklerken bu gün bi arkadaş da ebçed hesabından bahsetti ona da dikkat edilmeliymiş
sevaalya Benim içime sinmesi yeterli. Sonuçta bir isim belirliyorum canım ne isterse neyi beğenirsem onu koyarım diye düşünüyorum. Tabii ki herkesin kendi düşüncesi ama ben öyle anlamları olayları pek kafama takmıyorum, yoksa her kafadan bir ses çıkar
Minnaki_beklerken sevaalya tabi ki caniniz ne isterse onu koyabilirsiniz. En nihayetinde sizin cocugunuz. Zaten yukarida belirttigim gibi islami acidan dikkat etmek isteyenlere yonelik bir tavsiye aslinda benimki 😊
Minnaki_beklerken sevaalya aminnn cumlemizin insallah saglikla sohhatle vaktinde kucagimiza alalim insallah. Benim onceden de az cok arastirdigim bir konu oldugundan buradaki yazanlara da rastlamistim boyle toplu halde denk gelince paylasayim dedim kaynakli filan yazilmis diye 😊🌸
Minnaki_beklerken busbus5134 ebced hesabini da biliyorum ama onu isin ehline yaptirmak lazim. Oyle internette otomatik hesaplanacak birsey degil bence. Cevrede isin ehli bir hoca varsa tabi ki tavsiye alinip sorulmasi guzel olabilir bence de 😊