minikcasper Kızlar ne yapsam işe yaramadı zaten şu kabızlığa ama zorda olsa yapabiliyodum. Bu akşam acaip zorlandım resmen kaldı çıkmadı makatıma elimle iki parmağımla bastırdım anca öyle yapabildim. İlaç olarak şurup falan ne kullandınız ya da kullanıyosunuz eşime dedim nöbetçi eczaneden alacak ama orada ne verirler bilmiyorum. Gebelikte kabızlığa iyi gelen şurup hangisi?
minikcasper Bu arada su tüketimi, yürüyüş, kefir falan herşeyi yapıyorum zaten ama işe yaramıyor hiç bişey anca ilaç paklar beni.
MeliSeliMelih minikcasper canım bende o sorunu yaşadım artık kabus gibi olmuştu ta ki eşim eve koşu bandı alana dek 11 hafta olduk bu zamana kadar böyleydik 😃 gebelikte yürüyüş çok önemli olduğu için kışında çıkamam diye eve koşu bandı aldırdım şimdi her gün yarım saat yürüyüş yapıorum ve çok şükür çıkmaya başladım büyük tuvaletime 🤗 tek sorun hareketsizlik… tempolu yürüyüş tavsiye ediyorum dene bi 🤗
minikcasper MeliSeliMelih teşekkür ederim canım ama ben yarım saat yürüyüş yapıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Ama ne yürüyüş ne su ne kayılar ne kefirler hiçbişey işe yaramıyor. Anca ilaç düzeltir beni 😣
Ozlm1240 Bana duphalac şurup vermişti doktorum günde 2 kere ama ben bi kere kullanıyordum ishal yapmıyor çıkarmaya yardım ediyordu