SERNUR Kızlar hastene çıkış setlerinizi ne zman yaptırdınız ya da aldınız🥰 isimli yaptıranlar fiyat ve site tavsiye verebilirimi🥰🥰
babysevgi SERNUR ben baby mussoladann yaptırdım müslin battaniye isme özel . Ayrıca tulum eldiven şapka yaptırdım 330 tutmuştu sanırım.
sibell777 SERNUR şiddetle tavsiye ediyorum wabi-sabi diye bir site site sahibi bayan Sibel hanım ve aşırı güzel ilgileniyor tam istediğin gibi de geliyor 160 liraya yaptırdım örtüsünde içinde ve çok ta kaliteliydi ürünleri elime alınca daha iyi anladım
SERNUR babysevgi bende bakınıyorum bu gün cinsiyetimiz belli oldu çok heyecanlıyım ne zman ne yatırcam ne nasıl kullanışlı olur diye🥰 kalitesi nasıl memnun kaldınmı 🥰
SERNUR sibell777 kaç parçaydı toplam genelde 11 parça oluyomus sanırım gerçekten bu konuda biraz bilgisizm🥰🥰🤭 bakarım mutlaka 😍😍
SERNUR fatosd84 kızlar için im yapılmış sanki hersey benim oğluşum olacak inşallah 🤲 güzel günlerde kullansın prenses 💞çok çeşit bulamadım erkek bebiş için 🤭
Mom046 SERNUR Evet instada da sitesi var ama daha geniş çerçeve olarak web siteleride var, arkadaşımız hediye yaptırıyor bize kurucusu ile tanışıklığı var baya iyi olarak anlattı kullanıcı yorumlarına ve fotoğraflarına bakabilirsiniz 🙂
fatosd84 SERNUR kalitesi çok güzel valla yumuşak penyesi süper 220 lira galiba isterseniz bi sorun olivia tasarım ınstada
Mom046 SERNUR Rica ederim burda Bi kaç arkadaşla yazışmıştım tugbakugudan memnun kalırlar umarım sizde dilediğinizi bulursunuz 🙂
NeslihannK SERNUR 11li hastane cikisi 150 tlye yaptırdım kuzum çok memnun kaldim yıkadım solma vs herhangi bisey de olmadı çok kaliteliydi baskısı ürünleri instagram sayfası:butikbebecik
SERNUR NeslihannK ben oraya da bakıyım canım 😍 birde ne kadar var dogumuna ben 16+5 oldum erken mi olur bilemedim 🙄🤭
SERNUR sibell777 16+5 erkenmi olur yaptırsam durdukça sararma felan olurmuyki 😊 güle güle kullan bu arada kuzum 😍 😍
Gulseren1 Ben instagramda hls tasarım diye bir siteye yaptirmıştım 140a kargo dahil 10 gün önce çokta güzel geldi bakabilirsiniz orayada