Kizlar şimdi sizi bugün başımdan gecenleri anlatıyorum. Lütfen bilgi verin. 😇
Eşimin mesleği gereği Doğu’da ikamet ediyoruz. 35. Haftamdayim doğum için memleketime geldim. 31. Haftadan itibaren nst sancilarim 50lerdeydi. Bu yüzden hemen gelip bir doktor önerisiyle muayeneye gittim. 33. haftada bebeğimin kilosu 2400 gramdi. Suanda 2100 gram olduğunu söyledi şok oldum. 2 hafta önce 2400 gram olabileceğini söyledim. Doktor hanım ultrosondan ultrosona değişir dedi. Bu kilo az sorun olmaz mı dediğimde gayet normal hiç sorun yok dedi. 🙄🙄 20. Haftada yurtdisinda yapılan genetik bir test yaptirmistim ve bebeğimde hiçbir sorunun olmadığını öğrendim çok şükür 🤲 bugün gittiğim doktor bebeğimin bacağının kısa oldugunu, kafasının büyük oldugunu, govdesininde kısa olduğunu söyledi ben 2. Şoku yasadim. Şuana kadar kaç tane doktora gittim kimse böyle birşey söylemedi ama bunda epey salladı diye dusunuyorum. Çatı muayenesi ne zaman yapacağını sordum. Bana doğumun başlasın buraya gel yaparız eğer sıkıntı varsa o anda sezeryana geçeriz dedi. Haliyle bir şok daha yaşadım. Şimdi çatı muayenesi yapsa gün verse alsa olsa bitse daha doğru bir ilerleme olmaz mi?? Lütfen dusuncelerinizi paylaşırsanız cokkk sevinirim. Yarın acibademe gitmeyi düşünüyorum.