Minikmucizem199 Kızlar tül perdelerin beyazlatma yöntemleri nelerdir neler kullanıyorsunuz bembeyaz olması için
Tugce1803 Minikmucizem199 Geçen happy kidste okudum çamaşır sodası kullanıyorum diye yazmış biri bende 2-3 gün önce yıkadım çamaşır sodasıyla bembeyaz oldu💐
Zeyyno_ Minikmucizem199 Ben extra bişey kullanmafım sadece Vanish leke çıkarıcı kullandım bembeyaz oldular👍👍
Minikmucizem199 Tugce1803 kesin denerim yıkacam rengi açılmaz diye korkuyordum bende ama yarına deneyeceğim tavsiyen için teşekkürler canım 🥰😍
Mom433 Minikmucizem199 deterjan gözüne kuzum bide kayınvalidem şekerde atarmış aynı zmnda ikisi bir ama ben şekersiz onu koyuyorum tek bembeyaz oluyor 🥰
Elfynsmr Minikmucizem199 ben kosla tül parlatıcı ve beyazlatıcı tozunu kullanıyorum birde ekstra banyo sabunu atıyorum bi kalıp mis gibi çıkıyor
Elfynsmr Minikmucizem199 normal banyo sabununu perdeyle beraber direk makinaya atıyorum hepsi bitiyor az bişey kalıyor onuda perdeler yıkanıp çıkarırken arasından düşüyor mis gibide kokuyor sabun artığı da kalmıyor
Elfynsmr Minikmucizem199 tavsiye ederim mutlaka ☺️ Bende perdeleri yıkamaya başlıcam miss gibi koksun perdeler bembeyaz olsun 🥳
ieroktayy Bende bulaşık tabletini perdelerin arasına sıkıştırıyorum 2 küp şekeride ön yıkama gözüne atıyorum benmbeyaz oluyor