Yarensmom canlar hiç acele etmeyin o geleceği zamanı biliyor. Ben ilk gebeliğimde iki sene önce 39. Haftada kontrolümde doktor bir hafta da bekleyelim gelmezse sezeryana alıcam demişti bende aezeryan olmasın diye çok uğraştım yürüdüm sürekli hareket falan 39+4te cuma akşamı 1 2 saat yürüdüm akşamında da pilates topunda birsürü zıpladım falan neyse 39+5te yani cumartesi günü eşimin kuzeninin düğünü vardı ben karnımda burnumda belki sancım açılmam falan olur diye düğünde de bir güzel oynadım halaylar oyun havalar falan . Akşam saat 10 da sancım başladı . Alelacele düğünün ortasından hastaneye koşturduk. Sancım çoktu bebekte çok huzursuzdu ama açılmam yoktu aşağı inmemiş dedi doktorum gel sezeryana alalım boşuna beklemeyelim dedi. Ben ilk bekliyeceğim diye ısrar ettim kabul etmedim. Eşim gelip beni ikna etti en son tamam dedim. Beni hazırladılar ameliyathaneye girdim 10 dk sürmeden bebeğimin ağlamasını duydum . Doktor o an iyiki beklememişiz bebek kakasını yapmış yiyip zehirlenebilirdi dedi. Ben eğer sezeryanı kabul etmeyip normal diye diretip bekleseydim de bebeğim karnımda ....... Allahım esirgedi. O yüzden akışına bırakın kızlar. Rabbim ve o ne zaman geleceğini biliyor. Hayırlısıyla gelsinler inşallah 😚😍