kckynssna Almilaaa hayır sadece birkaç gün o da ağrı kesici yazıyor zaten doktor ağrı kesicilerle hissetmiyorsun ağrı sızı sadece psikolojik olarak hassas oluyorsun
Alyahira Minigimm2020 Maşallah ne güzel almışsınız bebeginizi kucağınıza Rabbim bizlerede sağ sağlim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder inşallah 💝🤗🤩
Xxz Minigimm2020 çok tebrik ederim.gevmis olsun Allah analı babalı büyütsün canimm ay bu basur herkeste var nerdeyse ya . Of zor iş valla bebeğe mi bakalım.dogumdan.sonra kendimize mi 🤭🙈
Seher_1234 Minigimm2020 Minigimm2020 merhaba allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun acaba hangi şehirde hangi hastanede hangi doktorla bu Doğumu yaptınız Bilgi verebilir misiniz ☺️
Alyahira sibell777 3 normal dogum yaptım kesi atılmadan önce uyuşturduklari için hissetmiyorsun canım korkma o an herşey gelişiyo ve Rabbim öyle bi güç kuvvet veriyoki atlatıyosun sağ sağlim 🤲🤲😊☺🤗
Sidooff Minigimm2020 inşallah ya teşekkür ederim bende yürüyüş yapıp hurma yiyorum hatta şunu yazarken😂 gene hayirkisi olsun hakkimzda🤲
Denizberen Minigimm2020 hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün insallah bebiş.Ben de 5 gün once doğum yaptım ama dikişlerim cok fena yaptığın bır sey var mı oturup kalkamıyorum cok kotu.
Eda_Durak19 Minigimm2020 Basurda nasıl Bi problem yasadınız? Dogum esnası ve sonrası? Bu arada tebrik ediyorum saglıkla büyütün bebeğinizi.🙏🏻❣️
Minigimm2020 Eda_Durak19 önce zaten normaldi basurum korkuyodum dogumsan sinra ne hale gelecek dye bu kadar beklemedim okadar cok büyuyoki memeler yurutmuyo okadar kötü sıcak su tobasina oturdum hafiflasin dye dikisimi azdirdi agri yaptı ama sirt ustu yatıp kalcamin aktina koydumda sukur atlatıyorum
Alyahira Eda_Durak19 Amin canım Allah razı olsun ☺4.ye hamileyim inşallah bunuda sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım artık soonnn🤭🤭🤭 Rabbim tüm hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin🤲❤
RozAli Zerin1234 basur bendede var cok kotu hemde 😣cok korkuyorum dahada kotuye gider diye ,simdiden cok aciyor ,oturamiyorum o derecede 😩her an dusunub duruyorum acaba nasil olacak😣
duygu38 Minigimm2020 kestiklerinde ve dikiş attıklarında ağrı acı oluyor mu ? Ve bebek çıkarken nasil bi ağrı oluyor canim bilgilendirir misin bende normal doğum yapacagim insAllah 😊
Minigimm2020 duygu38 uyusturuyo agri olmuyo da hissediyorsunuz ya ister istemez insan kotu lluyo genede . Bebek çıkarken cis yapar gibi kuvvetli mi kuvvetli bi his geliyo bebek cikmasina yakin hissediyosnuz 2 kere nefesim yetmedigi icin icine kacti geri 3cude artik kesi atinca cikti
Alyahira sibell777 hayır 3 dogumumuda manisada devlette yaptım ve okadar memnun kaldimki anlatamam hem ebeler olsun hem hastane olsun çokk güzeldi ama denizliye taşındık şimdide 4.ye hamileyim burda pek hastene koşullarini beğenmedigim için özel hastane arayışı içindeyim bakalim nasip neresi 🤷♀️🙇♀️
sibell777 Alyahira ben özele gidiyorum ama çok ilgisizler açıkçası memnun değilim devlete giden arkadaşlarım da çok memnunlar aksine anlamadım yani
Minigimm2020 Zerin1234 benimde normalde cok zorluyordu basur ama dogum esnasinda ıkındiginzda hc hiisetmitlsunuz basuru ama o nasa kalktigin anda ki zorluk basliyo koskocaman oluto ki yürümek oturmak mumukun degl allah yardim etsin gercekden